Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μανούρας: “Πολύ μακρινές αποστάσεις με όποια συνέπεια, οικονομική και αγωνιστική”

Τις ιδιαιτερότητες του ομίλου αναδεικνύει μέσω του trikalanews.gr ο προπονητής του ΠΟ Φήκης Νίκος Μανούρας. Ο νεαρός τεχνικός σημείωσε:
Ο καταρτισμός του ομίλου όπου συμμετέχουν οι Τρικαλινες ομάδες, μας προξένησε τεράστια εντύπωση.
Δεν αγωνιζόμαστε με τις ομάδες των γειτονικών νομών της Θεσσαλίας ενώ από τον περσινό όμιλο μόνο η ομάδα της Βοιωτίας παραμένει κοινή (Ύπατο) και το ότι θα αντιμετωπίσουμε και φέτος ομάδα από την Εύβοια.
Όλος ο υπόλοιπος όμιλος είναι αχαρτογράφητα νερά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές στη Γ Εθνική.
Φέτος θα αντιμετωπίσουμε ομάδες και περιοχές όπου πρώτη φορά σε επίπεδο Γ Εθνικής θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ομάδες του νομού μας και με πολύ μακρινές αποστάσεις με όποια συνέπεια, οικονομική και αγωνιστική για τους συλλόγους.
Σίγουρα είναι ένας πάρα πολύ δυνατός όμιλος, με τρομερά ισχυρές ομάδες, όπου 3-4 ομάδες έχουν στόχο τον πρωταθλητισμό, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες, διαθέτουν ποιοτικά και έμπειρα ρόστερ.
Υπάρχει και η ιδιαιτερότητα, ότι 6-7 ομάδες αγωνίζονται σε γήπεδο με τεχνητό χλοοτάπητα (πλαστικό) που και αυτό θα παίξει το ρόλο του.
Θα είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός όμιλος και αυτό που οφείλουμε να κάνουμε ως ΠΟ Φήκης, είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι, απέναντι σε κάθε αντίπαλο και να ανανεώσουμε την παραμονή στην Γ Εθνική κατηγορία για ακόμα μία χρονιά. Υγεία σε όλους εύχομαι και καλή αρχή, μία έναρξη που την περιμένουμε δύο μήνες.

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή