Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μανούρας: Το 100 μου παιχνίδι στην Γ’Εθνική είχε και την καλύτερη εκκίνηση

Μια σπουδαία νίκη πήρε ο ΠΟ Φήκης στην Χαλκίδα καθώς οι Τρικαλινοί απέδρασαν με σκορ 1-3 από την Εύβοια.

Αυτό μάλιστα ήταν το 100ο παιχνίδι του Νίκου Μανούρα στην Γ’ Εθνική με τον προπονητή του ΠΟΦ να σημειώνει στο trikalanews.gr:

Στον αγώνα με την Χαλκίδα συμπλήρωσα 100 παιχνίδια σε επίσημα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής ως προπονητής, αν και είμαι μόλις 32 ετών. Πραγματικά το 100 παιχνίδι είχε και την καλύτερη εκκίνηση που έχει κάνει ομάδα μου στην Γ Εθνική, καθώς πετύχαμε 3 γκολ σε διάστημα 19 λεπτών.

Ηταν μια ευχάριστη συγκυρία και ένα “δώρο” για την 100αρα από τους παίχτες. Με αφορμή τα 100 παιχνίδια, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις διοικήσεις των ομάδων της Γ’ Εθνικής όπου έχω εργαστεί αυτά τα χρόνια για την ευκαιρία που μου έχουν δώσει να δουλέψω σε αυτό το επίπεδο και όλους τους ποδοσφαιριστές για τις όμορφες στιγμές και τις ιστορίες που έχουμε δημιουργήσει παρέα αυτά τα χρόνια.

Για το ματς της Τετάρτης με τον Πετριτή:
Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς και ο Αστέρας Πετριτή έρχεται από μια σημαντική νίκη στο τοπικό ντέρμπι της Κέρκυρας κόντρα στην Λευκίμμη. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή για να συνεχίσουμε νικηφόρα και να διευρύνουμε το σερί νικών που θα μας φέρει ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και θα μας απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη.

Αλλαγή ώρας έναρξης του αγώνα Π.Ο.Φήκης – Αστέρας Πετρίτη.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ ο αγώνας που θα δώσει ο ΠΟΦ την Τετάρτη (21/12) στην έδρα του κόντρα στον Αστέρα Πετριτή, θα ξεκινήσει στις 2:30 μ.μ. και όχι στις 3 μ.μ.
Το παιχνίδι διεξάγεται στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή