Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Market Pass: Έρχεται νέα πληρωμή

Αύριο, Παρασκευή, 2 Ιουνίου αναμένεται να καταβληθεί η ενίσχυση του Market Pass για τον Ιούνιο στους τραπεζικούς λογαριασμούς δικαιούχων.

Σημειώνεται δε πως η πληρωμή αυτή ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 3 Ιουνίου στους δικαιούχους που επιλέξαν να λάβουν την ενίσχυση του market pass μέσω της έκδοσης άυλης ψηφιακής κάρτας, ωστόσο επειδή πέφτει ημέρα Σάββατο εκτιμάται ότι θα γίνει αύριο.

Υπενθυμίζεται πως τα ποσά της ενίσχυσης του Market Pass για τον μήνα Ιούνιο διαμορφώνονται ως εξής:

Ένα μονομελές νοικοκυριό θα λάβει 22 ευρώ
Ένα ζευγάρι χωρίς τέκνα θα πάρει 32 ευρώ
Μια μονογονεϊκή οικογένεια με ένα εξαρτώμενο τέκνο θα λάβει 32 ευρώ
Μια μονογονεϊκή οικογένεια με δύο εξαρτώμενα τέκνα θα πάρει 42 ευρώ
Ένα ζευγάρι με ένα εξαρτώμενο τέκνο θα λάβει 42 ευρώ
Ένα ζευγάρι με δύο εξαρτώμενα τέκνα θα πάρει 52 ευρώ
Ένα ζευγάρι με τρία εξαρτώμενα τέκνα θα λάβει 62 ευρώ
Ένα ζευγάρι με τέσσερα εξαρτώμενα τέκνα θα πάρει 72 ευρώ
Διευκρινίζεται πως η αυριανή πληρωμή δεν αφορά τους δικαιούχους του Market Pass που επέλεξαν την κατάθεση της ενίσχυσης σε προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό καθώς έχουν λάβει τις ενισχύσεις του μέτρου για όλους τους μήνες (Φεβρουάριο, Μάρτιο ,Απρίλιο Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο). Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, στις 3 Ιουλίου θα γίνει η τελευταία πληρωμή του Market Pass για τον μήνα Ιούλιο στους δικαιούχους που επέλεξαν την έκδοση άυλης ψηφιακής κάρτας.

Market Pass: Πού μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε
H άυλη ψηφιακή κάρτα του Market Pass χρησιμοποιείται (μέσω του smartphone στο οποίο θα εγκατασταθεί) σε POS που διαθέτουν Super Market, παντοπωλεία, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, καταστήματα γαλακτοκομικών προϊόντων, αρτοποιεία και διάφορα καταστήματα τροφίμων. Εάν επιλεγεί η κατάθεση σε προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό, το ποσό μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμεί ο δικαιούχος. Η άυλη ψηφιακή κάρτα ισχύει μέχρι το τέλος Αυγούστου 2023 .

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή