Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΜΑΤ ξυλοκοπούν άγρια οπαδούς του Άρη – ΕΔΕ διέταξε ο Θεοδωρικάκος (βίντεο)

Επεισόδια με άγριο ξύλο εκδηλώθηκαν χθες Σάββατο στον Αγώνα του Άρη με τον Ατρόμητο, ενώ βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα μαζικής επικοινωνίας που «δείχνει» δυνάμεις της αστυνομίας να επιτίθενται σε οπαδούς του Άρη.

Για το συμβάν ζήτησε εξηγήσεις η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, με τον κ. Θόδωρο Καρυπίδη να επικοινωνεί με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο σήμερα Κυριακή το πρωί.

Ενώ από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε σήμερα Κυριακή η διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης για περιστατικό, το οποίο αναπαράγεται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες του διαδικτύου, στο πλαίσιο λήψης μέτρων τάξης σε χθεσινό, Σάββατο, 5 Νοεμβρίου, ποδοσφαιρικό αγώνα στο Περιστέρι Αττικής.

Από την ομάδα της Θεσσαλονίκης φέρονται μάλιστα αγανακτισμένοι για το γεγονός, καθώς κάνουν λόγο για απρόκλητη επίθεση από τους αστυνομικούς.

«Σταματήστε, θα τον σκοτώσετε. Μάνα σας γέννησε και εσάς»

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ακούγεται και κόσμος από τα μπαλκόνια στο Περιστέρι, να φωνάζει στους αστυνομικούς να σταματήσουν τα χτυπήματα στους οπαδούς.  Ενώ κάποιος κάτοικος ακούγεται να φωνάζει: «Σταματήστε, θα τον σκοτώσετε. Μάνα σας γέννησε και εσάς».

H ΠΑΕ δηλώνει αποφασισμένη να μην αφήσει να περάσει έτσι η προκλητική στάση της αστυνομίας και των ΜΑΤ εναντίον των φιλάθλων του Άρη στο ημίχρονο αλλά και μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα του Περιστερίου.

Επιπροσθέτως, οι Θεσσαλονικείς δηλώνουν αποφασισμένοι να μην αφήσουν να περάσει ατιμώρητη η συμπεριφορά που καταγγέλλουν από την αστυνομία και τα ΜΑΤ εναντίον των οπαδών του Άρη στο ημίχρονο αλλά και μετά το τέλος του αγώνα .

Οι οπαδοί του Άρη έχουν συγκεντρώσει όλο το υλικό από φωτογραφίες και βίντεο και θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να σταλεί στις αρχές, ώστε μα λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι της αστυνομίας και ποιοι πήραν την απόφαση για την απρόκλητη επίθεση στους φιλάθλους του Άρη μετά το τέλος του αγώνα.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή