Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μαθήματα ζωής και κυκλοφοριακής αγωγής για τα παιδιά στα Τρίκαλα (φωτό)

Η σωστή κυκλοφοριακή αγωγή είναι υπόθεση Παιδείας. Και αυτή ακριβώς την άποψη έκανα πράξη τέσσερις φορείς στα Τρίκαλα, μέσα από μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση για τα παιδιά.

Όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr η ενημερωτική δράση έγινε το πρωί του Σαββάτου στον «Μύλο των Ξωτικών» από τον Δήμο Τρικκαίων, τη Δημοτική Αστυνομία, το Τμήμα Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Τρικάλων.

Εκεί αστυνομικοί συνάντησαν τους μικρούς φίλους και φίλες, όπου τους ενημέρωσαν για όλα όσα σχετίζονται με την οδική ασφάλεια. Κυρίως, για θέματα προσοχής και μέτρων προστασίας στα μέσα μεταφοράς.

Οι λιλιπούτιοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους μοτοσικλετιστές και τους ποδηλάτες της Ελληνικής και Δημοτικής Αστυνομίας, όπου τους παρείχαν τις συμβουλές τους με επίδειξη στα οχήματά τους.

Την ίδια ώρα, στα παιδιά μοιράστηκε ένα πολύτιμο δώρο. Ο λόγος, για το βιβλίο «Ο Σταμάτης και ο Γρηγόρης πάνε εκδρομή» της Υπαρχιφύλακα Δέσποινας Γκουτζολίκα από τη Λάρισα, όπου περιέχει συμβουλές και με απλό και κατανοητό τρόπο, υποδείξεις για την κυκλοφορία μικρών παιδιών. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με την συγγραφέα του βιβλίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Διευθυντής της ΔΑ Τρικάλων, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτρης Μήτραινας, ο Διοικητής της Τροχαίας, Αστυνόμος Β΄ Κώστας Κωστακόπουλος, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφάλειας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γιώργος Λιούρας, η Διευθύντρια της Δημοτικής Αστυνομίας Ευαγγελία Κοντογιάννη, ο Πρόεδρος της ΕΑΥΤ Ανθυπαστυνόμος Γιάννης Αναγνώστου μέλη της Ένωσης, καθώς και ο Πρόεδρος της Αστικής Ανάπτυξής, Αρχιφύλακας Γιώργος Ζιώγας.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή