Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μαθητές του 5ου Γυμνασίου περιηγήθηκαν εικονικά στο κτίριο της ΒΟΥΛΗΣ

Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία,  σε συνεργασία με τη Βιβλιοθήκη της Βουλής  διοργανώνει  διαδικτυακές ξεναγήσεις στην ΒΟΥΛΗ. Το 5ο Γυμνάσιο σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους του Ιδρύματος οργάνωσε αυτήν την δράση για τους μαθητές της Γ΄τάξης.

Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  μια διαδικτυακή ξενάγηση στη Βουλή των Ελλήνων. Με την καθοδήγηση των εμψυχωτών περιηγήθηκαν  εικονικά  μέσω τρισδιάστατης εικονικής περιήγησης στην αίθουσα των συνεδριάσεων, στο Περιστύλιο και στην αίθουσα «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου φιλοξενείται η επετειακή έκθεση «Αντικρίζοντας την Ελευθερία! Στη Βουλή των Ελλήνων, δύο αιώνες μετά» που επιμελήθηκε η Βιβλιοθήκη της Βουλής.

Συγχαίρουμε τους μαθητές μας που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την ξενάγηση, υπέβαλαν ερωτήματα και προκλήθηκε γόνιμος διάλογος μεταξύ μαθητών από σχολεία όλης της Ελλάδας. Επίσης ευχαριστούμε και συγχαίρουμε την κ. Μιχαήλ που οργάνωσε τη δράση και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή