Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μαθήτριες του ΓΕΛ Πύλης παρέδωσαν πορτοφόλι και γίνονται ακόμη ένα λαμπρό παράδειγμα

Μόνο περηφάνια γι’ αυτά τα παιδιά!

Για ακόμη μια φορά ένα συμβάν έρχεται για να επιβεβαιώσει ότι οι αξίες παραμένουν ακόμη ζωντανές τόσο στους ενήλικες όσο και στα παιδιά μας. Ο λόγος αυτή τη φορά για τις μαθήτριες του ΓΕΛ Πύλης, Μαριτίνα Σιαμπάνη και Αντριάνα Πατέρα, που βρήκαν πορτοφόλι με σεβαστό ποσό και το παρέδωσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Πύλης.

Για την πράξη τους αυτή, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Γ. Καπανιάρης και το προσωπικό της Διεύθυνσης, τις συγχαίρει μέσα από μήνυμά του, τονίζοντας ότι, «Αξίζουν λοιπόν τα θερμά μας συγχαρητήρια για τις ίδιες, για τις οικογένειές τους, για τους/τις εκπαιδευτικούς τους και τον διευθυντή τους που με την επιμονή και την αρωγή τους  καλλιέργησαν ήθος, ευγένεια και ανθρωπιά στα παιδιά αυτά.

Τέτοιες πράξεις είναι σημαντικό να γνωστοποιούνται διότι μπορεί να αποτελέσουν δίδαγμα και ελπίδα για μια κοινωνία που υπηρετεί κανόνες, αξίες και ηθικές αρχές. Για τον λόγο αυτό ο Διευθυντής της ΔΕ Τρικάλων σε προσεχή επίσκεψή του στο σχολείο θα βραβεύσει τις  μαθήτριες όπως αρμόζει σε τέτοιες αξιέπαινες ενέργειες.

Eυχόμαστε καλή πρόοδο στη ζωή τους και κάθε επιτυχία με την ίδια πάντα τιμιότητα και ευσυνειδησία που επέδειξαν».

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή