Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών ο Θανάσης Λιούτας κοντά στους σεισμοπαθείς του τόπου μας

Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα, ο οποίος έφθασε στον τόπο μας, συναντήθηκε ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας. Μαζί συνάντησαν τους σεισμοπαθείς πολίτες του Ζάρκου και έκαναν αυτοψία στους χώρους που επλήγησαν.

Επιπροσθέτως της μεγάλης δέσμης μέτρων στήριξης των σεισμοπαθών και μέτρων αποκατάστασης των υποδομών στις πληγείσες περιοχές, η οποία άμεσα, μετά τον σεισμό, ανακοινώθηκε από την Κυβέρνηση της ΝΔ, κατά την επίσκεψή του, ο κ. Πέτσας ανακοίνωσε την άμεση εκταμίευση 300.000 ευρώ για τον Δήμο Φαρκαδόνας.

Πρόκειται για κονδύλι, το οποίο στοχεύει στην ικανοποίηση των πρώτων αναγκών που δημιουργήθηκαν και στην αποπεράτωση κάποιων πρώτων έργων, τα οποία είναι άμεσα αναγκαία.

Επίσκεψη πραγματοποιήθηκε επίσης στον υπαίθριο χώρο στο Ζάρκο, στον οποίο θα τοποθετηθούν κοντέινερ και τροχόσπιτα, με σκοπό να μείνουν εκεί οι σεισμοπαθείς δημότες, των οποίων οι κατοικίες κρίθηκαν ως μη κατοικήσιμες και οι οποίοι επιθυμούν να παραμείνουν κοντά στον τόπο τους.

Ο Θανάσης Λιούτας για ακόμη μια φορά ευχαρίστησε τον κ. Πέτσα, τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση της ΝΔ που άμεσα στάθηκαν δίπλα στους σεισμόπληκτους, στηρίζοντας έμπρακτα και στην ουσιαστικά.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή