Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση «Συμμετέχω Ενεργά»

Οικοδεσπότης ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Βουλευτής Τρικάλων Κώστας Σκρέκας.
 
 Μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή σημείωσε η ημερίδα του Τομέα Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας «Συμμετέχω Ενεργά» με θέμα «Κλιματική Αλλαγή και Βιώσιμη Ανάπτυξη», που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ στο Μοσχάτο.
 
Με 21 ομιλητές, ανάμεσά τους Ακαδημαϊκοί αλλά και καταρτισμένα στελέχη από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, ανέπτυξαν τις τοποθετήσεις τους, στους τομείς της κυκλικής οικονομίας, της διαχείρισης αποβλήτων, της πράσινης ανάπτυξης, της προστασίας του περιβάλλοντος, της ορθής διαχείρισης των υδάτων κ.α., συμμετέχοντας έτσι ενεργά στη διαμόρφωση του προγράμματος της Ν.Δ.
 
Οι 3 ομιλητές, συμμετείχαν μέσω τηλεδιάσκεψης από το Λονδίνο, το Ηράκλειο Κρήτης και από τα Τρίκαλα ο διακεκριμένος Γεωλόγος  Δρ. Άρης Σφέικος.
 
Ο Τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος της ΝΔ Κώστας Σκρέκας, τόνισε ότι «η Ν.Δ. προωθεί νέο παραγωγικό μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης, που θα δημιουργήσει υψηλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας με βασικό μέλημα την προστασία του περιβάλλοντος και την ορθολογική διαχείριση των πρώτων υλών».

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή