Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με 50 ευρώ βίαζε επανειλημμένα την 12χρονη ο δερματολόγος

Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης ο 65χρονος δερματολόγος A.M. που συνελήφθη από τους αστυνομικούς για το βιασμό της 12χρονης μαθήτριας από τα Σεπόλια.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων βρέθηκαν στο ιατρείο του και του πέρασαν χειροπέδες, μετά από ένταλμα του 33ου ανακριτικού Τμήματος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, οδηγώντας τον στον 7ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Μαζί του, βρίσκονται υπό κράτηση άλλοι τέσσερις «πελάτες – βιαστές» του ανήλικου κοριτσιού, το οποίο εκμεταλλευόταν το κύκλωμα που είχε δημιουργήσει μέσω εφαρμογής ερωτικών γνωριμιών ο Ηλίας Μίχος.

Εξέτασε τους ασθενείς και τον συνέλαβαν

Η γειτονιά του Κολωνού όπου βρίσκεται το ιατρείο του δερματολόγου – αφροδισιολόγου έπεσε από τα σύννεφα, όταν το μεσημέρι της Τετάρτης αποκαλύφθηκε το όνομά του.

Άνθρωποι που εργάζονται εκεί και έβλεπαν καθημερινά το ιατρείο του δερματολόγου, δεν αντιλήφθηκαν σε καμία στιγμή την παρουσία των αστυνομικών της Ασφάλειας, αλλά και τη σύλληψη του 65χρονου.

Επιβεβαίωση μέσω της 12χρονης

Ωστόσο, όπως σημείωσε και η δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου το ανήλικο κορίτσι είχε αποκαλύψει στους αστυνομικούς ότι είχε συναντηθεί με τον 65χρονο γιατρό στο ιατρείο του, που βρίσκεται λίγα μέτρα από το σπίτι που έμενε, κατά την τελευταία της κατάθεση, στις αρχές του μήνα.

«Στην τελευταία κατάθεση της μικρής, στις 3 Φεβρουαρίου, αναγνώρισε κάποια άτομα και αναμέναμε να βγουν τα εντάλματα σύλληψης» υπογράμμισε η κυρία Ταραχοπούλου μιλώντας στον Ant1.

Στα 50 ευρώ το κόστος της συνάντησης

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 65χρονος δερματολόγος είχε συμφωνήσει με τον Ηλία Μίχο στο αντάλλαγμα των 50 ευρώ για το «ραντεβού» του με την 12χρονη.

Αυτό που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι ο αριθμός των επαφών που είχε ο δερματολόγος με το ανήλικο κορίτσι, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε συναντηθεί πάνω από δύο φορές.

«Συναντήθηκες περισσότερες από δυο φορές με την ανήλικη της οποίας την ηλικία γνώριζες και προέβης σε γενετήσιες πράξεις μαζί της, ήτοι, ήρθατε σε συνουσία εντός του ιατρείου σου στην περιοχή του Κολωνού και κατόπιν της κατέβαλες το ποσό των 50 ευρώ κάθε φορά».

Τι υποστηρίζει ο γιατρός

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και ότι η 12χρονη τον είχε επισκεφθεί μαζί με τον αδελφό της στο ιατρείο του ως ασθενής.

Ο 65χρονος γιατρός μετά την προθεσμία που έλαβε, θα οδηγηθεί την Παρασκευή στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Πως έφτασε η αστυνομία στο ιατρείο του δερματολόγου – Τα ίχνη στο Διαδίκτυο

Η σύλληψη του δερματολόγου για το βιασμό της 12χρονης έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην ήσυχη γειτονιά του Κολωνού, μιας και ο 65χρονος γιατρός δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων που έχουν αναλάβει την υπόθεση της μαστροπείας στα Σεπόλια, εργάζονταν συστηματικά με τα δεδομένα που είχαν στα χέρια τους, συγκέντρωσαν τα αποδεικτικά στοιχεία και προχώρησαν στις πέντε συλλήψεις.

Κρίσιμη η κατάθεση της 12χρονης

Οι αστυνομικοί είχαν ετοιμάσει από τον προηγούμενο μήνα ένα πλήρη φάκελο με τα πρόσωπα που βρίσκονταν πίσω από τα «μυστικά προφίλ» της εφαρμογής ερωτικών γνωριμιών Blindchat, μέσω της οποίας ο Ηλίας Μίχος κανόνιζε τα «ραντεβού» του ανήλικου κοριτσιού, πάντα με οικονομικό αντάλλαγμα.

Η ανήλικη βρέθηκε στην Αθήνα στις αρχές Φεβρουαρίου και κατέθεσε στους αστυνομικούς νέα στοιχεία για τη δράση του κυκλώματος μαστροπείας με θύμα την ίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη αναγνώρισε τους συγκεκριμένους ανθρώπους, ενώ αναφέρθηκε και σε λεπτομέρειες για τους τόπους των συναντήσεων.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το ανήλικο κορίτσι υπογράμμισε ότι με τον 65χρονο γιατρό είχαν συναντηθεί στο ιατρείο του, επί της οδού Βορείου Ηπείρου, λίγα στενά μακριά από το σπίτι της.

«Η ανήλικη αναγνώρισε κάποια άτομα στις 3 Φεβρουαρίου και είμασταν εν αναμονή των ενταλμάτων σύλληψης» σημείωσε μιλώντας στο in η κυρία Ταραχοπούλου.

Στο μικροσκόπιο και άλλα άτομα

Σύμφωνα με με πληροφορίες, οι συλλήψεις δεν θα περιοριστούν στις πέντε που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες.

Η 12χρονη φέρεται να έχει αναγνωρίσει και άλλα άτομα από τη λίστα των επαφών που έχουν δημιουργήσει οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, αναζητώντας τα ίχνη των προφίλ που συνομιλούσε ο Ηλίας Μίχος.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή