Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος για τη ΝΔ στα Τρίκαλα

Τη ΔΕΕΠ της ΝΔ Τρικάλων επισκέφτηκε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία βρίσκεται στην πόλη μας στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργανώνει το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr η κα. Ασημακοπούλου το απόγευμα του Σαββάτου, συνοδευόμενη από τον υπουργό Κώστα Σκρέκα, τους βουλευτές Θανάση Λιούτα και Κατερίνα Παπακώστα, τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη, βρέθηκαν στα γραφεία της ΔΕΕΠ όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο Γιάννη Κουτσονάσιο αλλά και με τους τομεάρχες, ενόψει εκλογών.

Μιλώντας στους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης η κα. Ασημακοπούλου υπογράμμισε ότι το διακύβευμα αυτών των εκλογών θα είναι η σύγκριση για το τι έχει να προτείνει ο καθένας για το αύριο της χώρας.

«Στις εκλογές αυτές θα κρίνουμε και θα συγκρίνουμε. Αυτή είναι η ουσία. Οι πολίτες πρέπει να δουν, ποια ήταν η διακυβέρνηση επί Αλέξη Τσίπρα και ποια ήταν η διακυβέρνηση επί Κυριάκου Μητσοτάκη» τόνισε, ενώ την ίδια ώρα κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για δημιουργία τοξικού κλίματος και λασπολογία.

«Ακούσαμε τον κ. Τσίπρα να μιλάει μετά το “πρόγραμμα  Θεσσαλονίκης”, για το “πρόγραμμα Πάτρας”.  Ένα ακοστολόγητο πρόγραμμα που κοστίζει 46 δισ. ευρω για την τετραετία».

Η ευρωβουλευτής τόνισε πως «Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ενδώσει, διότι με επιχειρήματα θα περιγράψει τα επιτεύγματα της και θα μιλήσει με σαφήνεια για την επόμενη μέρα. Κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Μητσοτάκη μειώθηκαν φόροι, αυξήθηκαν οι επενδύσεις, οι εξαγωγές και αυξήθηκε το ΑΕΠ της χώρας. Για το μέλλον, η υπόσχεση είναι ότι θα φροντίσουμε να αυξηθούν οι μισθοί. Αυτά που λένε είναι ξεκάθαρα».

Καταλήγοντας η κα. Ασημακοπούλου επεσήμανε πως «Οι Έλληνες είδαν την πρώτη φορά Αριστερά, δε θα κάνουν το ίδιο λάθος, δεύτερη και τρίτη φορά».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή