Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με αντιπροσωπία του Συλλόγου Εργαζομένων Π.Α.Α.Π.Α.Κ συναντήθηκε ο Κωτσός

Συνάντηση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού με αντιπροσωπία του Σωματείου Εργαζομένων του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Καρδίτσας.

Τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού επισκέφθηκε στο γραφείο του την Κυριακή 23.01.2022 αντιπροσωπία του Σωματείου Εργαζομένων του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Καρδίτσας. Στη συνάντηση από το Σωματείο Εργαζομένων του Π.Α.Α.Π.Α.Κ παρευρέθηκαν η Πρόεδρος το Σωματείου κα. Ευαγγελή Καλαπανίδα, η Αντιπρόεδρος κα. Αρετή Χαντζοπούλου και η Ταμίας του Σωματείου κα. Ειρήνη Πούπη.

Στη συζήτηση κυριάρχησε το θέμα σύστασης του νέου οργανισμού εσωτερικής υπηρεσίας ο οποίος είναι εδώ και πολλά χρόνια συζητείται η υλοποίηση του. Επιπλέον, από την πλευρά των εργαζομένων επισημάνθηκε η δύσκολη κατάσταση που επικρατεί λόγω της έλλειψης προσωπικού, καθώς όπως σημείωσαν οι εκπρόσωποι του σωματείου εργαζομένων, οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού είναι ελάχιστες σε σύγκριση με τις ανάγκες του φορέα. Σημαντική έλλειψη προσωπικού και εξοπλισμού  υπάρχει επίσης στις υπηρεσίες κουζίνας του φορέα.

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός άκουσε με προσοχή τα αιτήματα των εκπροσώπων του Σωματείου Εργαζομένων του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Καρδίτσας, αναγνώρισε τη σοβαρότητα τους και επικοινώνησε με την πρόεδρο του Π.Α.Α.Π.Α.Κ κα. Δήμητρα Παππά.

Η κα. Παππά ενημέρωσε τον κ. Κωτσό σχετικά με το θέμα του νέου οργανισμού εσωτερικής υπηρεσίας πως έπειτα από πολλά χρόνια είναι έτοιμος, βρίσκεται στην τελική φάση έγκρισης του και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Αναφορικά με τον εξοπλισμό της κουζίνας η κα. Παππά δήλωσε πως αυτή τη στιγμή εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού δόθηκε μεγαλύτερη σημασία αξιοποιώντας το μεγαλύτερο μέρος των πόρων στην προστασία από την πανδημία και μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα δοθεί προτεραιότητα στην κουζίνα.

Μετά το πέρας της συνάντησης οι αντιπρόσωποι του Σωματείου Εργαζομένων του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Καρδίτσας ευχαρίστησαν τον κ. Κωτσό για το ενδιαφέρον οποίος με τη σειρά του επισήμανε πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος και το έργο της δομής στην αποθεραπεία και την αποκατάσταση με στόχο την αποϊδρυματοποίηση των ατόμων με βαριές αναπηρίες. Τέλος, εξέφρασε τη πλήρη και αμέριστη συμπαράσταση του στη δουλειά που γίνεται στο παράρτημα αναγνωρίζοντας ότι προσφέρει σημαντικό ρόλο σε έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή