Με «άρωμα» Παπακώστα η απόφαση Μητσοτάκη για την μισθοδοσία των βουλευτών

Δεν μπορούσε να φανταστεί ούτε η ίδια, ότι ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης, θα έκανε πράξη την ιδέα της…

Ο λόγος για την βουλευτή Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, που μας αποκαλύπτει, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, ότι η ίδια ήταν αυτή που έγραφε σε συναδέλφους βουλευτές, πολύ πριν την απόφαση του πρωθυπουργού, ότι θα πρέπει να δώσουν το παράδειγμα όλοι οι βουλευτές, παραιτούμενοι από την μισθοδοσία τουλάχιστον για τον μήνα Απρίλιο.

Φαίνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενημερώθηκε για τα μηνύματα της κας Παπακώστα και αποφάσισε να υλοποιήσει την ιδέα της.

Δείτε την ανάρτηση της Κατερίνας Παπακώστα

Όταν πριν τρεις ημέρες έγραφα σε συναδέλφους μου βουλευτές μεταξύ άλλων ότι «…Βεβαίως πρέπει να δώσουμε πρώτοι το παράδειγμα…Πρέπει να εκφράσουμε εμπράκτως την αλληλεγγύη μας ….παραιτούμενοι από την μισθοδοσία μας τουλάχιστον για τον μήνα Απρίλιο…» δεν φανταζόμουν ,ότι ο πρωθυπουργός μας θα επεδείκνυε για μια ακόμη φορά εξαιρετικά αντανακλαστικά , δίνοντας το στίγμα , με έναν ισχυρό συμβολισμό ,της ανθρωποκεντρικής πέρα και πάνω απ’ όλα πολιτικής μας!!!

Τα θερμά μου συγχαρητήρια λοιπόν, για άλλη μια φορά ,στον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την προτροπή του προς όλους τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τους Υπουργούς και τους Υφυπουργούς της Κυβέρνησης ,να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοιού.
Εννοείται ,ότι αποτελεί αυτονόητο γεγονός και η δική μου ανταπόκριση στο κάλεσμα του πρωθυπουργού, καθώς θεωρώ ύψιστη υποχρέωση μου ,να συνεισφέρω με όποιον τρόπο μπορώ, στην τεράστια δοκιμασία που βιώνει η χώρα μας….©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή