Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με …χορούς και τραγούδια η ορκωμοσία στη ΣΕΦΑΑ και την Σχολή Διαιτολογίας στα Τρίκαλα

Ημέρα γιορτής για 38 προπτυχιακούς και 42 μεταπτυχιακούς φοιτητές

 Τίτλοι τέλους στην φοιτητική ζωή των φοιτητών της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Τρικάλων και της Σχολής Διαιτολογίας – Διατροφολογίας μετά την ορκωμοσία προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών φοιτητών.

Η ορκωμοσία τελέστηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο αμφιθέατρο της ΣΕΦΑΑ, εκδήλωση στην οποία ορκίστηκαν λαμβάνοντας το πτυχίο τους 38 προπτυχιακοί φοιτητές των δυο σχολών, 42 μεταπτυχιακοί φοιτητές και αναγορεύτηκε ένας διδάκτορας.

Κατά την τελετή ο πρόεδρος της ΣΕΦΑΑ καθηγητής Νικόλαος Δικελίδης μίλησε για το έργο του και την προσφορά της Σχολής και στα πολύτιμα εφόδια που δίνει στους φοιτητές. Ταυτόχρονα στάθηκε στην ιδιαίτερη στιγμή της ολοκλήρωσης των σπουδών των φοιτητών, απευθύνοντας συγχαρητήρια στους ίδιους και στους γονείς για τα όσα προσέφεραν στα παιδιά τους.

Σε ανάλογο τόνο κινήθηκε και ο πρόεδρος της Σχολής Διαιτολογίας και Διατροφολογίας Αθανάσιος Μανούρας, μιλώντας για το πλούσιο έργο της Σχολής στα λίγα χρόνια λειτουργίας της στα Τρίκαλα, ευχόμενος στους πτυχιούχους καλή σταδιοδρομία. Συνεχάρη επίσης γονείς και καθηγητές για την προσπάθεια και την βοήθεια που παρείχαν στα παιδιά τους, όλα τα χρόνια των σπουδών τους.

Στην ορκωμοσία παραβρέθηκε πλήθος συγγενών και φίλων των πτυχιούχων καθώς επίσης και φορέων του νομού που συνόδευσαν με τις ευχές τους, τους νέους πλέον επιστήμονες.

Λίγο πριν ομάδα φοιτητών της ΣΕΦΑΑ αποχαιρέτησε τους συμφοιτητές τους με ένα μουσικοχορευτικό πρόγραμμα που κέρδισε τις εντυπώσεις

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή