Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με επιτυχίες ξεκίνησε την νέα αγωνιστική σαιζόν ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων

Δυναμικό ξεκίνημα για τους ποδηλάτες του Π.Σ. Τρικάλων στον αγώνα ΜΤΒ της Λάρισας. Ο αγώνας είναι ο πρώτος για το 2023 και ήταν μια καλή ευκαιρία για όλους τους ποδηλάτες να μετρήσουν τις δυνάμεις τους έναντι των αντιπάλων τους.

Ο αγώνας διοργανώθηκε στο Μεζούρλο Λάρισας την περασμένη Κυριακή 12/2/2023 από τον Π.Γ.Σ.Λάρισας, σε συνεργασία με την περιφέρεια Θεσσαλίας. Στον αγώνα συμμετείχαν πλήθος αθλητών, κυρίως στις μικρές κατηγορίες από όλη την Ελλάδα.

Ο Π.Σ.Τρικάλων συμμετείχε με 7 αθλητές – αθλήτριες στις κατηγορίες Παμπαίδων – Παίδων και Κορασίδων. Τα αποτελέσματα της ομάδας είναι πολύ καλά, καθώς η αγωνιστική περίοδος βρίσκεται στην αρχή της, όπως και η προπόνηση των αθλητών.

Στην κατηγορία Παμπαίδων: Παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό ο Παναγιώτης Σιδέρης τερμάτισε στην 5η θέση δείχνοντας από τον πρώτο αγώνα τις διαθέσεις του για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Αλέξανδρος Σιδέρης τερμάτισε 9ος, ο Χρήστος Ντίνας 10ος και ο Γιάννης Λούγγος 14ος.

Στην κατηγορία Παίδων: Ο Αλέξανδρος Νικολός τερμάτισε 11ος και ο Άρης Κουτσιβέτας 16ος.

Στην κατηγορία κορασίδων: Η Εύα Ντάκου αναδείχτηκε νικήτρια του αγώνα, κάνοντας δυνατή εμφάνιση. Από την αρχή έως τον τερματισμό κράτησε την 1η θέση, σε έναν αγώνα με δυνατό συναγωνισμό.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!

Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών που στηρίζουν και βοηθάνε τα παιδιά τους να ακολουθήσουν αυτό το δύσκολο και επίπονο άθλημα. Με αυτό τον τρόπο βοηθάνε έμμεσα και όλη την ομάδα.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της ομάδας μας, αφού μέσα από την οικονομική τους στήριξη μπορούμε και συνεχίζουμε την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη μας.

Π.Σ. Τρικάλων

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή