Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mε Josephine και Ουγγαρέζο τα Βίκος Street Relays των Τρικάλων

Τα Τρίκαλα ετοιμάζονται να τρέξουν στα Βίκος Street Relays της Κυριακής 10 Νοεμβρίου στις 17:00 και οι διοργανωτές ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις για τους δρομείς και τους θεατές.

Αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων θα ακολουθήσει live εμφάνιση της δημοφιλούς τραγουδίστριας στο νεανικό κοινό  Josephine, ενώ τους αγώνες θα παρουσιάσει ο αεικίνητος Δημήτρης Ουγγαρέζος που θα ταξιδέψει ειδικά για το σκοπό αυτό στα Τρίκαλα.

Οι δηλώσεις συµµετοχής για τους αγώνες 5 χλμ., 4Χ1000 μ. και τους παιδικούς αγώνες 4Χ50 μ., 4Χ100 μ.συνεχίζονται στο κέντρο εγγραφών, που είναι το κατάστημα του Μεγάλου Χορηγού WATT+VOLT, 28ης Οκτωβρίου 15, Τρίκαλα, Δευτέρα ως Παρασκευή από 17.30 ως 21.00 και το Σάββατο, 09.00-14.00.

Επίσης, η γραµµατεία του αγώνα θα λειτουργήσει το Σάββατο 9/11 16.00-21.00 στην Κεντρική πλατεία των Τρικάλων και την Κυριακή 10/11 από τις 10.00 έως την ώρα του αγώνα.

Η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, είναι ο Ονομαστικός Χορηγός των Street Relays για έκτη συνεχή χρονιά, ενώ η WATT+VOLT, η κορυφαία ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ενέργειας, είναι ο Μεγάλος Χορηγός των αγώνων. Επίσημος Χορηγός είναι η Interwetten, ένα από τα σημαντικότερα διεθνή brand names στο χώρο του online gaming, το οποίο συνδυάζει κορυφαία ασφάλεια και αξιοπιστία. Μεγάλοι υποστηρικτές είναι η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony, η νo 1 θερμαντική αναλγητική κρέμα Counterpain, η Arla Protein και τα καταστήματα αθλητικών ειδών Intersport.

 

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή