Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με λαμπερές παρουσίες και αναπτυξιακό πρόσημο η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Τρικάλων

Μεγαλειώδης, αντάξια των ετών που μεσολάβησαν μέχρι να ξανά πραγματοποιηθεί, ήταν η ετήσια εκδήλωση του Επιμελητηρίου Τρικάλων. Την εκδήλωση στήριξαν με την παρουσία τους και τις εισηγήσεις τους ο υφυπουργός παρα τω πρωθυπουργώ κ. Γιάννης Μπρατακος, η υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη καθώς και η κα Βούλα Πατουλίδου αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Εκτός αυτών, πολιτικά πρόσωπα από τη Θεσσαλία αλλά και την υπόλοιπη επικράτεια θέλησαν με την παρουσία τους να δείξουν την αναγνώρισή τους απέναντι στην προσπάθεια που καταβάλλεται στην κατεύθυνση της επιχειρηματικότητας και της τουριστικής ανάπτυξης.

Εκπρόσωποι της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης, σύσσωμη η επιχειρηματική κοινότητα της περιοχής καθώς και παράγοντες της τοπικής αγοράς, γνώρισαν μέσα από την εισήγηση του κ. Βασίλη Γιαγιακου προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων, όλα τα βήματα που έγιναν μέχρι σήμερα με στόχο την πολύπλευρη αναπτυξιακή πορεία του νομού Τρικάλων.

Ο κ. Γιάννης Μπρατάκος τόνισε ότι η επανεκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η μόνη αναγκαιότητα ενώ στην ίδια κατεύθυνση και η υφυπουργός Τουρισμού κα Ζαχαράκη τόνισε ότι το έργο που έχει γίνει μέχρι τώρα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Στην δική της εμπειρία από τη μέχρι τώρα πολιτική της πορεία αναφέρθηκε η κα Πατουλίδου τονίζοντας τους ανοιχτούς δρόμους συνεργασίας των δυο περιοχών Τρικάλων και Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης προσφέρθηκαν αναμνηστικά και τιμητικές προσφορές στους ομιλητές ενώ ακολούθησε δεξίωση.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή