Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με …λουκάνικα και σουβλάκια η πίτα των δημοτικών υπαλλήλων στην Πύλη

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Δ.Σ. του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης παρουσία όλων των Υπαλλήλων του Δήμου Πύλης.

Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πύλης Δημήτριος Κατσαρός και στην συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ευάγγελος Κωστίκας καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, τους ευχήθηκε Καλή Χρονιά τονίζοντας την καλή συνεργασία που έχει ο Σύλλογος με τον Δήμο Πύλης και τον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα.

Χαιρετισμό έκανε και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και  Διοικητικών Υπηρεσιών Μάκης Παπαγεωργίου που εκπροσωπούσε τον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα, ο οποίος και αυτός με την σειρά του καλωσόρισε τους εργαζόμενους ευχόμενος καλή Χρονιά και αναφέρθηκε στον πρόσφατο θάνατο του Δημοτικού υπαλλήλου του Δήμου Πύλης Γεώργιο Γώγο, προτείνοντας να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή.

Παρόντες ήταν Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Δύο δώρα έβαλε το Δ.Σ. του Συλλόγου αξίας 30ευρώ το καθένα ενώ ο Δήμαρχος Κώστας Μαράβας πρόσφερε σε όλους τους εργαζόμενους δύο ημέρες άδεια, ενώ ο Διευθυντής Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Παναγιώτης Τσαχρήστος πρόσφερε δύο πενταήμερες άδειες.

Τα παραπάνω δώρα τα κέρδισαν οι τυχεροί εργαζόμενοι κατόπιν κληρώσεως.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο κ. Μαράβας πρόσφερε ένα μίνι γεύμα σε όλους τους παρευρισκόμενους που περιελάμβανε (σουβλάκι-λουκλανικο-κρασί).

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή