Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με μεγάλη αποδοχή Πρόεδρος του Δ.Σ. η Νικολέτα Μπρουζούκη

Η Νικολέτα Μπρουζούκη είναι από σήμερα η νέα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του Δ.Σ. στην ιστορία της πόλης μας, καθώς στην πρώτη συνεδρίαση του οργάνου που προέκυψε από τις αυτοδιοικητικές εκλογές εκλέχθηκε και μάλιστα με ισχυρή πλειοψηφία.

Από τους 45 δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων, την Νικολέτα Μπρουζούκη ψήφισαν οι 36, αριθμός που προφανώς αποδεικνύει την μεγάλη αποδοχή που έχει στο σώμα του δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας. Να σημειωθεί ότι υπήρξαν 2 λευκά ψηφοδέλτια καθώς και 1 άκυρο, ενώ η παράταξη του Γιώργου Καΐκη  «Λαϊκή Συσπείρωση» (με 5 δημοτικούς συμβούλους) απείχε των ψηφοφοριών για την ανάδειξη προεδρείου στο Δ.Σ.

Η Νικολέτα Μπρουζούκη η οποία είχε εκλεγεί εξάλλου πρώτη σε σταυρούς δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Τρικκαίων αναμένεται να ασκήσει τα καθήκοντά της ως εκπρόσωπος όλων των Τρικαλινών και κυρίως υπεράνω παρατάξεων στα δημοτικά πράγματα της πόλης μας.

Στην ίδια συνεδρίαση Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε ο Γιώργος Λουλές με 33 ψήφους και Γραμματέας η Σοφία Αλεστά επίσης με 33 ψηφους.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή