Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με μεγάλη επιτυχία φιλοξενήθηκαν οι Προκριματικού Αγώνες του Τραμπολίνο στην Καλαμπάκα

Με μεγάλη επιτυχία φιλοξενήθηκαν οι Προκριματικού Αγώνες του Τραμπολίνο στην Καλαμπάκα

Π. Μαγκούρα: «Επενδύουμε στον αθλητικό τουρισμό»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Προκριματικού Αγώνες του Τραμπολίνο Βορείου Ελλάδος που διοργανώθηκαν το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαρτίου στο «Βλαχάβειο» Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμπάκας.

Στους αγώνες συμμετείχαν 198 αθλητές, 14 σωματεία με 34 προπονητές και αρχηγούς αποστολών. Σύμφωνα με τα στοιχεία, μαζί με τους αθλητές, τους προπονητές και τους συνοδούς των αθλητών, το Σαββατοκύριακο επισκέφτηκαν την πόλη της Καλαμπάκας, περισσότερα από 1.000 άτομα.

«Το Σαββατοκύριακο φιλοξενήσαμε στην πόλη μας μια μεγάλη αθλητική οργάνωση, η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Ως νέα Δημοτική Αρχή, επενδύουμε στον αθλητικό τουρισμό, ενώνουμε τις δυνάμεις για το κοινό καλό, ενισχύοντας την εξωστρέφεια της πόλης μας.

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους. Ακόμη, ευχαριστώ ιδιαίτερα για την στενή και αποτελεσματική συνεργασία την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και την Γυμναστική Ένωση Τρικάλων – Καλαμπάκας.

Συνεχίζουμε δυναμικά με στόχο του χρόνου να καταφέρουμε να φιλοξενήσουμε τους Πανελλήνιους Αγώνες Τραμπολίνο» τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιδήμαρχος Τουρισμού – Αθλητισμού Πηνελόπη Μαγκούρα.

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή