Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με μεγάλη επιτυχία η αιμοδοσία της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών για το μήνα Μάϊο

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου, η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών διοργανώνει δύο φορές το χρόνο σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων αιμοδοσία.

Για μια ακόμη φορά κλήρος και λαός έδειξαν την συμπόνια για τον πάσχοντα συνάνθρωπο μας και βρέθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων όπου το πρωί της Τετάρτης 27 Μαΐου 2020 έγινε η πρώτη για φέτος καθιερωμένη αιμοδοσία με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Και αυτή τη φορά ήταν πολλοί οι Τρικαλινοί που πρόσφεραν εκτός από το αίμα τους και την αγάπη.

Το καλύτερο παράδειγμα έδωσε ο ίδιος ο Ποιμενάρχης μας. Ο Σεβασμιώτατος ήταν από αυτούς που φρόντισαν να προσφέρει το αίμα τους, αφού ο ίδιος δεν αρκείται μόνο στα λόγια, αλλά και είναι ο Ιεράρχης των πράξεων.

Η Τράπεζα Αιμοδοσίας είναι μία ακόμη σημαντική ποιμαντική προσπάθεια της Τοπικής μας Εκκλησίας, η οποία αποβλέπει στην συμπαράσταση των ασθενών αδελφών μας σε ώρες και στιγμές δύσκολες. Θέλει εκείνες τις στιγμές του πόνου και της αγωνίας των αδελφών μας διαθέτοντεςαπό την Τράπεζα αίματος κάποιες φιάλες να βοηθήσει και να συνεργήσει στο λυτρωτικό ξεπέρασμα. Να προσφέρει το αίμα πουεκείνη τη στιγμή ζητάει το Νοσοκομείο, ώστε να προχωρήσει η θεραπευτική διαδικασία και να σωθείοασθενής.

Να τονίσουμε ότι, όσοι δεν μπόρεσαν να προσέλθουν στις 27 Μαΐου, μπορούν να προσέλθουν στο Νοσοκομείο  Τρικάλων (Τμήμα αιμοδοσίας) και να δώσουν αίμα, όποτε θέλουν τονίζοντας ότι είναι για την Τράπεζα αίματος της Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών, ώστε να γίνει η χρέωση σωστά.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή