Με μεγάλη επιτυχία ο χορός του Α.Ο. Πιαλείας (ΦΩΤΟ)

Μάζεψε πολύ κόσμο!

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο χορός του Α.Ο Πιαλείας που έλαβε χώρα στην πλατεία της Πιαλείας, το Σάββατο 22/6 με την παρουσία αρκετού κόσμου που κατέκλυσαν τον παραπάνω χώρο.

Την εκδήλωση παρουσίασε η κ. Χριστίνα Ζαρίδα καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους καλώντας στο βήμα για ένα σύντομο χαιρετισμό τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κωνσταντίνο Μαράβα, ο οποίος συνεχάρη την ποδοσφαιρική Ομάδα της Πιαλείας για την καλή της παρουσία στο Πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής της ΕΠΣΤ, καθώς και τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Σωματείου για την διοργάνωση του χορού για την ψυχαγωγία και την οικονομική ενίσχυση της Ομάδας.

Χαιρετισμό έκανε και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πιαλείας κ. Βασίλειος Παφίλης ο οποίος και αυτός με την σειρά του καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και έδωσε συγχαρητήρια στη Διοίκηση της Ομάδας της Πιαλείας για την όμορφη οργάνωση της χοροεσπερίδας, καθώς και για την επιτυχημένη παρουσία της στο Πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής της ΕΠΣΤ.

Ακολούθησε γλέντι με πολύ κέφι και χορό από όλους που γέμισαν την πίστα της πλατείας μέχρι αργά, υπό τον ήχο της ζωντανής  δημοτικής  και λαϊκής ορχήστρας.

Παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Μαράβας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΤ κ. Αθανάσιος Μπουντζιώλης, οι Αντιδήμαρχοι Αθλητισμού κ. Σωτήριος Αγγέλης, Καθαριότητας κ. Χρήστος Μπακάλης, η Πρόεδρος του Ε.Σ. Πύλης κ. Μαριλένα Γκρέκου,  ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Βασίλειος Παφίλης, ο Πρόεδρος του Α.Ο. Πιαλείας κ. Χρήστος Παφίλης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Βασίλειος Αναγνώστου, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Μάκης Παπαγεωργίου και οκ. Ευθύμιος Ζάχος.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Share:
Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Γιαννούλης

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Γιαννούλης

Με βαθιά θλίψη η οικογένεια ανακοινώνει την απώλεια του πολυαγαπημένου τους συζύγου, πατέρα, παππού και αδελφού, Γιαννούλη Κωνσταντίνου …
Επιδότηση νοικοκυριών και έκτακτη φορολόγηση των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας

Επιδότηση νοικοκυριών και έκτακτη φορολόγηση των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θόδωρος Σκυλακάκης, ανακοίνωσε ένα τριπλό πλέγμα στήριξης για την ανακούφιση των καταναλωτών …
Έφυγε από τη ζωή ο 64χρονος Απόστολος Κράλλης

Έφυγε από τη ζωή ο 64χρονος Απόστολος Κράλλης

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια του αγαπημένου μας συντρόφου, αδελφού και θείου, Απόστολου Κράλλη …