Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με νέο φωτισμό ο νότιος περιφερειακός της Καρδίτσας

Τοποθετήθηκαν νέα φωτιστικά led αναβαθμίζοντας σημαντικά την ποιότητα και την ποσότητα του φωτισμού – Β. Τσιάκος: Με μικρά και μεγάλα έργα αλλάζουμε την Καρδίτσα

Ένα ακόμη έργο βελτίωσης της ποιότητας ζωής για τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής  ολοκλήρωσε η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας. Πρόκειται για την αναβάθμιση του φωτισμού στο Νότιο Περιφερειακό της και  ειδικότερα στο τμήμα από την οδό Φλωράκη στο ύψος του παλαιού στρατοπέδου, μέχρι και την Λεωφόρο Δημοκρατίας στο ύψος των παλαιών σφαγείων. Ειδικότερα αντικαταστάθηκαν όλα τα παλαιά φωτιστικά με καινούργια που διαθέτουν λαμπτήρες led με αποτέλεσμα να έχει αναβαθμισθεί σημαντικά η ποσότητα και η ποιότητα του φωτός στο οδόστρωμα και στον περιβάλλοντα χώρο. Να σημειωθεί ότι συνολικά τοποθετήθηκαν 200 νέα φωτιστικά σώματα που το καθένα περιέχει λαμπτήρες led ισχύος 100 watt. Η προμήθεια των φωτιστικών έγινε από πιστώσεις του Δήμου Καρδίτσας ενώ και η αντικατάσταση πραγματοποιήθηκε από το  προσωπικό του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος δήλωσε σχετικά: «Ολοκληρώσαμε μια ακόμη παρέμβαση που αφορά στην καθημερινότητα της συνδημότισσας και του συνδημότη. Η αναβάθμιση του φωτισμού στο νότιο περιφερειακό είναι έργο ουσίας, που συμβάλει στην αύξηση της οδικής ασφάλειας αλλά και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής και των εποχούμενων. Θέλω να ευχαριστήσω την τεχνική υπηρεσία καθώς και το προσωπικό της που με ιδία μέσα έφερε εις πέρας με επιτυχία την ολοκλήρωση της όλης προσπάθειας. Συνεχίζουμε και με άλλα μικρά και μεγάλα έργα να αλλάζουμε την Καρδίτσα».  

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή