Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με νέο σύγχρονο απορριμματοφόρο ενισχύεται ο Δήμος Σοφάδων

Υπεγράφη η σύμβαση  για την προμήθεια νέου απορριμματοφόρου από τις πιστώσεις του «Φιλόδημος ΙΙ»

Την σύμβαση για την προμήθεια ενός απορριμματοφόρου οχήματος, που θα αναβαθμίσει το στόλο καθαριότητας, υπέγραψαν o Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας.

Η προμήθεια του απορριμματοφόρου γίνεται μέσα από τις χρηματοδοτήσεις του Προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας «H τοπική ανάπτυξη και η προστασία περιβάλλοντος» με τίτλο: «Προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών».

Το συνολικό κόστος προμήθειας, ανέρχεται στις 149.916 ευρώ ενώ το όχημα θα παραδοθεί εντός των επόμενων μηνών βάσει της σχετικής σύμβασης.

Σε δήλωσή του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Αθ. Σαμαράς τονίζει:

«Συνεχίζουμε να ενισχύουμε τον μηχανολογικό εξοπλισμό του Δήμου μας. Θέλουμε να δώσουμε στους εργαζομένους μας σύγχρονα μέσα που θα τους διευκολύνουν και θα αυξήσουν το τελικό αποτέλεσμα της καθαριότητας, προς όφελος των δημοτών μας. Το νέο σύγχρονο απορριμματοφόρο θα αναβαθμίσει το στόλο καθαριότητας, ενδυναμώνοντας την αρμόδια Υπηρεσία, ενώ παράλληλα θα συμβάλει καθοριστικά στην ουσιαστική αναβάθμιση της εικόνας του Δήμου και των παρεχόμενων υπηρεσιών.»

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή