Με περηφάνεια η εκδήλωση του Ασκληπιού στα Τρίκαλα – Παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια από όλη την Ελλάδα (VIDEO+ΦΩΤΟ)

Κατάμεστο το Πνευματικό – Δεν σταματούσαν να χειροκροτούν οι Τρικαλινοί

Κορυφαία η πολιτιστική εκδήλωση που διοργάνωσε σήμερα, Κυριακή, το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων «Ο Ασκληπιός».

Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Τρικκαίων.

Όπως καταγράφει το Trikalanews.gr, δεν έβρισκες να κάτσεις στο Πνευματικό, αφού γονείς, συγγενείς και φίλοι ήρθαν από νωρίς για να θαυμάσουν τα δικά τους πρόσωπα που συμμετείχαν σε αυτήν την υπέροχη πρωτοβουλία.

Στην εκδήλωση εκτός από το σύνολο των χορευτικών τμημάτων του «ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ», συμμετείχε, ο Λαογραφικός Όμιλος ΧΟΡΟΚΡΗΤΕΣ, Ρεθύμνου Κρήτης, με Πρόεδρο και Χοροδιδάσκαλο τον Μανώλη Καπαρό και μουσικούς τους: Βασίλη Μακεδάκη Λύρα – τραγούδι, Αντρέα Δερμιτζάκη λαούτο – τραγούδι. Έλαβε μέρος, επίσης, το Χορευτικό Συγκρότημα του Δήμου Τρικκαίων.

Τέλος, χρειάζεται να αναφερθεί ότι η διοργάνωση μουσικά καλύφθηκε από την αφρόκρεμα της παραδοσιακής μουσικής:

Χρυσόστομος Μητροπάνος τραγούδι- Χρήστος Κιτσόπουλος κλαρίνο- Άρης Ντίνας τραγούδι- Νίκος Μούτσελος Γκάιντα- Βασίλης Γαλάνης κρουστά- Γιάννης Καρακαλπακίδης λαούτο- Μανώλης Καραβίδας βιολί- Χάρης Μούτσελος τρομπέτα- Απόστολος Καραδήμας σαντούρι.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Share:
Συνάντηση Παπαστεργίου - Μαράβα για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Δήμου Πύλης

Συνάντηση Παπαστεργίου – Μαράβα για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Δήμου Πύλης

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Πύλης, Κώστας Μαράβας, συναντήθηκε με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου …
O Π.Ο.Τ.Α.Π. αξιοποιεί τον τουρισμό κρουαζιέρας

O Π.Ο.Τ.Α.Π. αξιοποιεί τον τουρισμό κρουαζιέρας

Η δημιουργική ανησυχία του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (Π.Ο.Τ.Α.Π.) έχει συνέχεια …
Έφυγε από τη ζωή ο 41χρονος Ανδρέας Κιαλιάς

Έφυγε από τη ζωή ο 41χρονος Ανδρέας Κιαλιάς

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια του πολυαγαπημένου μας υιού, συζύγου, πατέρα και αδερφού, Ανδρέα Κιαλιά, σε ηλικία 41 ετών …
Η Κρήτη αποκτά ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο για τη διαχείριση των υδάτων της

Η Κρήτη αποκτά ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο για τη διαχείριση των υδάτων της

 Η Κρήτη απέκτησε για πρώτη φορά ένα ολοκληρωμένο Στρατηγικό Σχέδιο για τη διαχείριση των υδάτων της, ένα σημαντικό βήμα …