Διαβάστε επίσηςΥπολοιποι Δημοι

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου η παρουσίαση της κυκλοφοριακής μελέτης στην Πύλη

8 Nov 2024

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε το κυκλοφοριακό στην Πύλη όπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των εκπροσώπων της εταιρείας Lever – Σύμβουλοι Ανάπτυξης Α.Ε., που ανέλαβαν την σύνταξη της κυκλοφοριακής μελέτης της δημοτικής κοινότητας Πύλης, με τον Δήμαρχο και φορείς της Πύλης.

Ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Μαράβας, αφού καλωσόρισε τους συγκοινωνιολόγους, αναφέρθηκε στην υφιστάμενη κατάσταση και τα προβλήματα που υπάρχουν στις μετακινήσεις πολιτών και οχημάτων στη κωμόπολη Πύλης, στις νέες συνθήκες στον οικισμό με τα έργα που υλοποιούνται και πρόκειται να υλοποιηθούν – και πρέπει να ληφθούν υπόψη από του μελετητές – όπως κεντρική πλατεία, η μεταφορά του αμαξοστασίου, η δημιουργία αθλητικού κέντρου, η στεγασμένη λαϊκή αγορά, η ανάπλαση της παραποτάμιας έκτασης και η κατασκευή τριών κόμβων κυκλοφορίας.

Επίσης αναφορά έγινε από τους παρευρισκόμενους στα προβλήματα στάθμευσης των ΤΑΧΙ, της στάσης του ΚΤΕΛ, της υποβάθμισης του επαρχιακού δρόμου Αγ. Βησσαρίωνα σε τριτεύοντα, και στη μονοδρόμησή του, στη παράνομη στάθμευση οχημάτων στον πεζόδρομο, στην μετατροπή του πεζοδρόμου σε ήπιας μορφής κυκλοφορίας, και της γρήγορης πρόσβασης των οχημάτων Πυροσβεστικής και Αστυνομίας, σε επείγοντα περιστατικά.

Στην πρώτη συνάντηση παρευρέθηκαν αντιδήμαρχοι του Δήμου Πύλης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης, του ΟΠΟΠ, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Πύλης, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου καθώς και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Θεόδωρος Χήρας.

Στο τέλος ο Δήμαρχος ζήτησε από όλους να αποστείλουν τις προτάσεις τους στο Δήμο, ώστε να προωθηθούν στην εταιρεία και θα υπάρξουν νέες συναντήσεις για την οριστικοποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης.

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Pressroom
Author: Pressroom

Θεοί, μύθοι και καλοκαίρι στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας – Δράση «Όλα είναι θεϊκά»

Θεοί, μύθοι και καλοκαίρι στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας – Δράση «Όλα είναι θεϊκά»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση μυθολογίας για παιδιά – Νέα εκδήλωση στις 15 Ιουλίου …
ΑΕΚ Σαραγίων: Συνεχίζει ο Αλέξανδρος Κολέτσος ως προπονητής τερματοφυλάκων

ΑΕΚ Σαραγίων: Συνεχίζει ο Αλέξανδρος Κολέτσος ως προπονητής τερματοφυλάκων

Η ΑΕΚ Σαραγίων ανανέωσε τη συνεργασία με τον Αλέξανδρο Κολέτσο για τη νέα σεζόν …
Διεκδικήσεις με χειραψίες: 27 εκατ. ευρώ στα λόγια – φωτογραφίες στα σίγουρα

Διεκδικήσεις με χειραψίες: 27 εκατ. ευρώ στα λόγια – φωτογραφίες στα σίγουρα

Συνάντηση Αβραμόπουλου – Παπασταύρου: έργα ύδρευσης και αποχέτευσης «υπό εξέταση» – σίγουρη μόνο η φωτογραφία …
 Αυτοψία Σακκά στο νέο ταρτάν του πάρκου Αγίου Γεωργίου

 Αυτοψία Σακκά στο νέο ταρτάν του πάρκου Αγίου Γεωργίου

Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του ταρτάν – Βελτιωμένες συνθήκες άθλησης για τους πολίτες …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.