Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με «ρέγουλα» οι διακοπές ρεύματος για εργασίες στα Τρίκαλα

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών προγραμματίζονται για αργότερα – Δεν λείπουν βέβαια οι έκτακτες περιπτώσεις

Τις προηγούμενες μέρες είχαμε διακοπές ρεύματος σε αρκετά χωριά του δήμου Μετεώρων. Το γεγονός όπως είναι φυσικό, δυσαρέστησε τους κατοίκους που από τη μία είχαν να αντιμετωπίσουν τις χαμηλές θερμοκρασίες από την άλλη δεν είχαν ρεύμα.

Ο λόγος των διακοπών σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalanews.gr, ήταν κάποιες βλάβες που έγιναν κατά τη διάρκεια των εργασιών για τον Ε-65 οι οποίες επιδιορθώθηκαν. Να σημειωθεί βέβαια ότι το ζήτημα δεν αφορά την υπηρεσία του ΔΕΔΔΗΕ στα Τρίκαλα αφού το χειρίζεται το τμήμα της Καλαμπάκας.

Οι διακοπές ρεύματος κατά τους χειμερινούς μήνες είναι λοιπόν ένα σημαντικό πρόβλημα με τις αρμόδιες υπηρεσίες να προσπαθούν να τις περιορίσουν όπου είναι εφικτό. Όπως εξήγησε μιλώντας στο Trikalanews.gr και ο υπεύθυνος Εκμετάλλευσης του ΔΕΔΔΗΕ Τρικάλων κ. Βάιος Μπεχλιβάνος, αν και ακόμη και σήμερα υπάρχουν εργασίες αποκατάστασης του δικτύου σε εκκρεμότητα από τον Ντάνιελ, οι εργασίες αυτές αναβάλλονται και μετατίθενται πιο πίσω χρονικά, ώστε να περάσει το διάστημα αυξημένων αναγκών σε θέρμανση.

Βέβαια, δεν λείπουν οι έκτακτες ανάγκες όπως περίπτωση στο Κηπάκι Σαραγίων, όπου χρειάστηκε να γίνει διακοπή για την παρέμβαση σε σπασμένες κολώνες στην περιοχή αλλά όπως ανέφερε και ο κ. Μπεχλιβάνος, γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να αποκαθίστανται κατά το δυνατό συντομότερο τα προβλήματα.

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή