Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με Ρωσία και Σερβία για τον Τουρισμό από τον Γιάννη Μπουτίνα

Στο πλαίσιο δραστηριοτήτων ανάπτυξης και ανάδειξης του Τουρισμού για τη Θεσσαλία, συνεχίζονται οι συζητήσεις και παρουσιάσεις σε Ρωσία και Σερβία, μέσα από το πρόγραμμα GREEK PANORAMA VIRTUAL.

Αναλυτικότερα, ο Γιάννης Μπουτίνας, Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας, παρουσίασε τους προορισμούς του νομού σε επαγγελματίες της Ρωσίας και της Σερβίας, πραγματοποιώντας εποικοδομητικές συζητήσεις από την πλευρά των Ρώσων, με τον διευθυντή του ΕΟΤ Μόσχας κ. Πολύκαρπο Ευσταθίου, όπου πληροφορήθηκε για τα δεδομένα των Ρώσων τουριστών.

Ο στόχος του ΕΟΤ είναι η προσέλκυση περισσότερων τουριστών της κατηγορίας luxury tourism αλλά και προσκυνηματικού τουρισμού, και εκεί ο κ. Μπουτίνας ανέφερε ότι ανταπεξέρχεται ιδανικά σε αυτές τις κατηγορίες τουριστικού προϊόντος η Σκιάθος για τον luxury tourism, αλλά και τα Μετέωρα που είναι το μεγαλύτερο ελεύθερο σε πρόσβαση μοναστικό σύμπλεγμα. Από την πλευρά της Σερβίας ,αφού παρουσίασε τους προορισμούς της Θεσσαλίας , συζήτησε αρκετά για τα δεδομένα και για τη στόχευση της Θεσσαλίας στην αγορά της Σερβίας και στις ηλικιακές κατηγορίες 30-50 για εναλλακτικές μορφές τουρισμού  με την πρώην Διευθύντρια του ΕΟΤ Βελιγραδίου και νυν Γενική Προισταμένη οργάνωσης και προβολής του ΕΟΤ κα Λαζαρίδου Σοφία , με τη δημοσιογράφο Tara και τον Πρόεδρο των τουριστικών πρακτόρων της Σερβίας Aleksandar Senicic

Η πολιτική μας , όπως αναφέρει ο κ Μπουτίνας , είναι να έχουμε μια ευέλικτη και συνεχώς αναδιαμορφούμενη στρατηγική πολιτική προβολής των τουριστικών προορισμών της  Θεσσαλίας μας , για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων και αυτό συμβαίνει λόγω των συνεχών αλλαγών των δεδομένων από την πανδημία .

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή