Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με Σπύρο Μπιμπίλα παρουσίαση βιβλίου σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα

Το «Το Σπιρτόκουτο και η Λευκή λίμνη» του δικού μας αγαπημένου ηθοποιού και συγγραφέα Ζήση Παπαϊωάννου μάγεψε μικρούς και μεγάλους!

Με τον ιδιαίτερα αγαπημένο και γνωστό ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα, πραγματοποιήθηκε η διήμερη παρουσίαση παρουσίαση βιβλίου του δικού μας επίσης αγαπητού ηθοποιού και συγγραφέα Ζήση Παπαϊωάννου.

Πρόκειται για το βιβλίο «Το Σπιρτόκουτο και η Λευκή Λίμνη», που παρουσιάστηκε στο κοινό παιδιών και ενηλίκων και μιλάει για τη διατροφική αξία του γάλακτος. Στην Καλαμπάκα έγινε με την υποστήριξη του Θεαρικού Εργαστηρίου «Επί Σταγών» ενώ ομιλητές στις εκδηλώσεις παρουσίασης σε Καλαμπάκα και Τρίκαλα, οι Σπύρος Μπιμπίλας, Ηθοποιός, Πρόεδρος ΣΕΗ, η Κατερίνα Ζαχαριουδάκη επίσης Ηθοποιός, ο Διονύσης Λεϊμονής, Συγγραφέας και Εκπαιδευτικός καθώς και η Βασιλική Κέφου, διατροφολόγος.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν θα μπορούσε να μην είναι στην παρουσίαση μιας και τον συνδέει φιλία με τον συντοπίτη μας ηθοποιό, ενώ είναι περιττό να σχολιάσουμε τη σύνδεσή του με τα παιδιά παραμύθια μιας και όλοι μας εκτός των άλλων σπουδαίων ρόλων του, έχουμε συνδέσει τη χαρακτηριστική φωνή του με τους πιο λατρεμένους ήρως των παιδικών ταινιών και κινούμενων σχεδίων!

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή