Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με την Αν. Υπουργό Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη συναντήθηκε ο Δ. Κουρετάς (ΦΩΤΟ)

Στη διάρκεια των εγκαινίων της ανακαινισμένης ΤΟΜΥ Γιάννουλης

Στα εγκαίνια της ανακαινισμένης ΤΟΜΥ Γιάννουλης βρέθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δ. Κουρέτας. Οι εγκαταστάσεις της ΤΟΜΥ είχαν πληγεί από την καταιγίδα Daniel τον περασμένο Σεπτέμβριο και ανακαινίστηκαν με τη βοήθεια δωρεάς από την Οργάνωση Μαζί με Για το Παιδί.

Σήμερα έγιναν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου κτιρίου, παρουσία της αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας κ. Ειρήνης Αγαπηδάκη της προέδρου της οργάνωσης “Μαζί για το Παιδί” Αλ. Μαρτίνου, του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φ. Σερέτη και του Δημάρχου Λαρισαίων Θ. Μαμάκου, ενώ παρόν ήταν και επικεφαλής του Ελληνικού Τμήματος  της ομογενειακής οργάνωσης Hellenic Initiatives κ. Μιχάλης Πρίντζος.

Η ΤΟΜΥ της Γιάννουλης είχε καταστραφεί ολοσχερώς από τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου και με πρωτοβουλία του Υπουργείου Υγείας αποκαταστάθηκαν οι ζημιές, ενώ χρησιμοποιήθηκαν δωρεές για την αντικατάσταση του εξοπλισμού της. Από την πλευρά της Περιφέρειας Θεσσαλίας ο κ. Κουρέτας ευχαρίστησε τόσο την Αναπληρώτρια Υπουργό, όσο και τους δωρητές για το ενδιαφέρον τους και τόνισε ότι η Θεσσαλία κάνει μια τεράστια προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας σε όλα τα επίπεδα. Είχε μάλιστα την ευκαιρία για μια σύντομη συνάντηση με την κ. Αγαπηδάκη, όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα για την ενίσχυση των δομών Δημόσιας Υγείας της Θεσσαλίας.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή