Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με την κόρη του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου κατεβαίνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στα Τρίκαλα

Η Μυρσίνη Μητροπάνου αυτή τη φορά υποψήφια βουλευτής για το ν. Τρικάλων

Με το κόμμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στα Τρίκαλα κατέρχεται και σε αυτές τις εκλογές ως υποψήφια η Μυρσίνη Μητροπάνου, κόρη του αείμνηστου κορυφαίου Τρικαλινού ερμηνευτή Δημήτρη Μητροπάνου. Θυμίζουμε ότι ήταν ξανά υποψήφια στην περιοχή μας ως περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό που στηρίζεται από τον πολιτικό χώρο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Συνολικά οι υποψήφιες, υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Εκλογική Περιφέρεια Τρικάλων είναι οι:

Αντάρας Λάμπρος: Αρχιτέκτονας, μέλος της Αριστερής Κίνησης Εργαζόμενων Αρχιτεκτόνων, μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών και του ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ (Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων), συμμετείχε στην ΕΑΑΚ, υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με την Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή.

Μητροπάνου Μυρσίνη: Γραφίστρια, μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών, συμμετείχε στην ΕΑΑΚ, υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος με την Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή.

Πρεκατές Χρήστος: Οφθαλμίατρος, αναπληρωματικό μέλος του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μέλος της Αριστερής Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Ιατρών, συμμετείχε στην ΕΑΑΚ, μέλος της Λέσχης Εργασίας Αλληλεγγύης & Πολιτισμού, υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με την Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή.

Τάχου Εύη: Εκπαιδευτικός στον ιδιωτικό τομέα, ιδρυτικό μέλος της ΕΑΑΚ, μέλος της Λέσχης Εργασίας Αλληλεγγύης & Πολιτισμού, υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος με την Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή