Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με τις δέουσες τιμές ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου στην Πύλη

Όπως κάθε χρόνο έτσι & φέτος οι δημότες του Δήμου Πύλης & η μαθητιώσσα νεολαία, τίμησε την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, με όλες τις δέουσες τιμές, εις μνήμην των πεσόντων ηρώων Ελλήνων του ’21 σε όλα τα πεδία των μαχών, κατά της αποτίναξης του τουρκικού ζυγού.

Στην Πύλη & στον Ιερό Ναό του Αγ. Βησσαρίωνος, ετελέσθη Πανηγυρική Δοξολογία, παρουσία του Δημάρχου Πύλης κ. Κ. Μαράβα, & των πολιτικών αρχών, των αρχών των σωμάτων ασφαλείας του τόπου, καθώς & των μαθητών των σχολείων της πόλης.

Με το πέρας της Δοξολογίας, εκφωνήθηκε ο “Πανηγυρικός” της ημέρας από την κα Ελένη Σαργιώτη Εκπαιδευτικό Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Πύλης & κατόπιν έγινε μετάβαση στο Μνημείο Ηρώων, στον αύλειο χώρο του ΕΠΑΛ Πύλης, όπου υπό του Αρχιεραστικού Επιτρόπου Πύλης π. Δημ. Κατσαρού & του Καθηγούμενου της Ι.Μ. Αγ. Προκοπίου Διονυσίου Κλάδη, αναπέμφθη επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των ψυχών των πεσόντων ηρώων, πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων από τις Αρχές και τους Φορείς της πόλης, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή & τέλος η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση επί της κεντρικής οδού της πόλης.

Παρόμοιες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις περισσότερες Τ.Κ. του Δήμου.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή