Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με το δεξί ο Γ.Σ. Μουζακίου

Με το δεξί ξεκίνησε αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2023, ο Γ.Σ. Μουζακίου που επικράτησε εντός έδρας του Κρόνου Τυρνάβου με σκορ 80-57.

Μουδιασμένα ξεκίνησαν το παιχνίδι οι παίκτες του Μουζακίου καθώς η διακοπή του πρωταθλήματος αλλά και η ελλιπής προετοιμασία λόγω των ιώσεων και των απουσιών, είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να μην έχει αγωνιστικό ρυθμό στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και να χάνει με σκορ 9-13.

Σε ένα ακόμα παιχνίδι η τοπική ομάδα κατέβηκε να αγωνιστεί με αρκετές απουσίες καθώς δεν αγωνίστηκαν για διαφορετικούς λόγους οι Αμβροσίου, Σκούρας, Καράμπαλης και Χύτας.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Στέφανου Μπελάγια βελτιώθηκαν επιθετικά με τους Ελευθερίου και Κακκαβά να πετυχαίνουν από 14 πόντους καλύπτοντας όχι μόνο τη διαφορά, αλλά δίνοντας και προβάδισμα 7 πόντων (30-23). Λίγο όμως πριν την λήξη του ημιχρόνου, η αμυντική ολιγωρία των γηπεδούχων έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες του Τυρνάβου να καλύψουν τη διαφορά και να ισοφαρίσουν το παιχνίδι (30-30)

Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου οι κιτρινόμαυροι βγήκαν αποφασισμένοι να τελειώσουν την υπόθεση νίκη και έχοντας σε καταπληκτική μέρα το νεαρό Γαβριήλ Τσούκα που πέτυχε 41 πόντους με 3 τρίποντα ξαναπήραν μια διαφορά 7 πόντων (55-48)

Το τελευταίο δεκάλεπτο ανήκει ολοκληρωτικά στους παίκτες του Μουζακίου με τον Τρύφωνα Σπανό να περιορίζει επιθετικά τον Κακαδιάρη Γ. που ήταν η αιχμή δόρατος για την ομάδα του Τυρνάβου, και σταδιακά αύξησαν τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό  για να έρθει να έρθει το τελικό 80-57.

Καλές εντυπώσεις άφησαν και οι νεαροί παίκτες από την Παιδική ομάδα Τσιτσώνης και Λάππας

Δεκάλεπτα: 9-13, 30-30, 55-48, 80-57

Διαιτητές: Γκουλίτος – Ράντος

Γ.Σ. Μουζακίου «Γ. Πασιαλής» (Μπελάγιας Σ.): Σιώλος, Σαββόγλου 5, Ελευθερίου 14(2), Κακκαβάς 14, Μπίζιος 2, Τσούκας 41(3), Σπανός 2, Τσιτσώνης Α. 2, Λάππας.

Κρόνος Τυρνάβου (Σαμαντζής): Κακαδιάρης Αν. 10(2), Γκουγκουστάμος 10, Μητρολιός 2, Κοντογιάννης 4, Γεωργούλας 4, Κακαδιάρης Γ. 27(3), Νικολίτσας.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή