Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις η ομάδα του Γ.Σ. Μουζακίου

Eπιβλήθηκε άνετα της νεανικής ομάδας του Κρόνου Τυρνάβου με σκορ 79-50

 

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις η ομάδα του Γ.Σ. Μουζακίου καθώς επιβλήθηκε άνετα της νεανικής ομάδας του Κρόνου Τυρνάβου με σκορ 79-50.

Εύκολο έργο είχαν οι παίκτες του Μουζακίου καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, αλλά και οι πολλές απουσίες της αντίπαλης ομάδας δεν άφηναν περιθώρια για το τελικό αποτέλεσμα.

Οι παίκτες του Στέφανου Μπελάγια ξεκίνησαν από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι χτίζοντας μια διαφορά 17 πόντων με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (38-21). Παρότι οι ομάδες δεν είναι ακόμα έτοιμες οι κιτρινόμαυροι προσπάθησαν να βγάλουν αυτοματισμούς στο παιχνίδι τους και να προσφέρουν ωραίες φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο και όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι ανέβαζαν την απόδοση τους με τους μικρούς παίκτες από την Παιδική ομάδα Σταμούλη, Τσιτσώνη Κ. και Λιάππα, να παίρνουν την ευκαιρία για συμμετοχή δείχνοντας ότι υπάρχει αρκετό  ταλέντο στην περιοχή.

Παρά τις βασικές απουσίες των Ελευθερίου, Τσίγκα, Μπίζιου και Βασιλείου που δεν αγωνίστηκαν για διαφορετικούς λόγους, η ομάδα του Μουζακίου έδειξε ότι μπορεί να βρει λύσεις απ όλους τους παίκτες της.

Επόμενο παιχνίδι για τον Γ.Σ. Μουζακίου είναι εκτός έδρας με την ομάδα του Ίκαρου Νεάπολης στη Λάρισα.

 

Δεκάλεπτα: 16-10, 38-21, 53-34, 79-50

Διαιτητές: Γκαρτζονίκας – Χαιντούτη

Γ.Σ. Μουζακίου «Γ. Πασιαλής» (Μπελάγιας Σ.): Ψύρρας Θ. 3(1), Σταμούλης 8(2), Σαββόγλου 5, Λιάππας 2, Σπανός Β. 10(2), Τσιτσώνης Κ. 5(1), Κακκαβάς 24, Λαμπρινάκος 8, Μπαμπάκος 5(1), Χρηστάκος 5(1), Σκούρας 4

 

Κρόνος Τυρνάβου (Σαμαντζής): Νώτας 3, Γκατζηρούλης 12(3),Κακαδιάρης Α. 7(1), Κακαδιάρης Γ. 24(3), Κοντογιάννης 4, Νικολίτσας.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή