Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με το νέο ΔΣ του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών τηλεδιασκέφθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού

Τηλεδιάσκεψη με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Επειτα από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες, το νέο ΔΣ του ΣΕΟ αποτελείται από τους Εύη Μωραϊτίδου (πρόεδρος), Δημήτρη Μούγιο (α’ αντιπρόεδρος), ΝέριΝιαγκουάρα (β’ αντιπρόεδρος), Βούλα Ζυγούρη (γενική γραμματέας), Βιργινία Κραβαριώτη (ταμίας), Σοφία Παπαδοπούλου (ειδική γραμματέας), με μέλη τις Βούλα Κοζομπόλη, Ειρήνη Αϊνδιλή και Αγγελική Καραπατάκη.

Ο κ. Αυγενάκης συνεχάρη τους Ολυμπιονίκες για την εκλογή τους και άκουσε με ενδιαφέρον τον γενικό προγραμματισμό των δράσεών τους. Ειδικότερα, ωστόσο, συζητήθηκε η συμβολή τους μέσω του καινοτόμου προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά» του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Αναλύθηκαν πρωτοβουλίες ώστε να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο το μήνυμα «μένουμε σπίτι», η προσήλωση στις οδηγίες της Κυβέρνησης και των ειδικών επιστημόνων για την πρόληψη και τη μη διάδοση του κορωνοϊού και κατατέθηκαν ιδέες προκειμένου η διαδικτυακή καμπάνια με βιντεομηνύματα Ολυμπιονικών για δραστηριότητες στο σπίτι, να φτάσει σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας και ειδικά στη νέα γενιά.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή