Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με το βλέμμα στις προκλήσεις της κάλπης Πιερρακάκης και Μαρινάκης (φωτό)

Μηνύματα και εικόνες από την περιοδεία του κλιμακίου της ΝΔ στα Τρίκαλα

Με πολιτικά μηνύματα και με το βλέμμα στις προκλήσεις που φέρνει η κάλπη της 285ης Ιουνίου για τη Νέα Δημοκρατία στην περιοχή μας, πραγματοποιείται από το πρωί της Παρασκευής η περιοδεία κλιμακίου σημαντικών στελεχών του κόμματος στα Τρίκαλα και την ευρύτερη περιοχή.

Επικεφαλής του κλιμακίου ο πρώην Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ Παύλος Μαρινάκης καθώς και ο υποψήφιος του ψηφοδελτίου Επικρατείας και πρώην Πρύτανης του ΑΠΘ Νίκος Παπαϊωάννου.

Η περιοδεία ξεκίνησε απευθείας από τη λαϊκή αγορά της πόλης, με τα κεντρικά στελέχη της παράταξης να συνοδεύονται από τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων Γιάννη Κουτσονάσιο καθώς και υποψήφιους βουλευτές του νομού Τρικάλων και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr, ο πρώην υπουργός και στελέχη μίλησαν με τους παραγωγούς οι οποίοι ζήτησαν μέτρα για την μείωση των τιμών ώστε οι καταναλωτές να στρέφονται στην πρωτογενή πώληση και όχι στα σούπερ μάρκετ που ενισχύθηκαν με το καλάθι του νοικοκυριού.

Με αντίστοιχες συζητήσεις, το κλιμάκιο διέσχισε την Ασκληπιού, φτάνοντας μέχρι το εκλογικό περίπτερο όπου προχώρησαν σε δηλώσεις μετά το καλωσόρισμα του προέδρου Γιάννη Κουτσονάσιου. Ο κ. Μαρινάκης αναφέρθηκε στην ισχυρή εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι στη Νέα Δημοκρατία και στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι το διακύβευμα είναι ακόμη πιο σημαντικό στις κάλπες της 25ης Ιουνίου και επισημαίνοντας την ανάγκη για μια ισχυρή διακυβέρνηση, μιλώντας στην ουσία για το ζητούμενο της αυτοδυναμίας.

Ο κ. Πιερρακάκης από την πλευρά του επίσης επισήμανε ότι η κάλπη είναι άδεια, μιας και το ζητούμενο είναι ένα αποτέλεσμα που να δίνει αυτοδυναμία στη ΝΔ. Συγκεκριμένα δήλωσε μεταξύ άλλων «Το εκλογικό αποτέλεσμα εκφράζει μια ισχυρή εντολή για κυβέρνηση σταθερή που θα συνεχίζει να εγγυάται την εθνική ασφάλεια και να χτίζει στο δρόμο της ανάπτυξης για όλους».

Από εκεί και πέρα όσον αφορά τα υψηλά ποσοστά που κατέγραψε η ΝΙΚΗ στην περιοχή τόνισε ότι «Αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα των πολιτών. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι μια ισχυρή κυβέρνηση.

Ότι είπαμε εφαρμόστηκε…η χώρα έτρεξε με ρυθμούς ανάπτυξης πάνω από τον μέσο όρο της Ευρώπης». Για τις ελλείψεις σε ΕΚΑΒ που στοίχισαν τη ζωή σε πολίτες τις τελευταίες ημέρες τόνισε ότι έχουν γίνει σημαντικά βήματα για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας και μέσα στην πανδημία, συμπλήρωσε ωστόσο ότι δεν λύνονται όλα τα προβλήματα λύνονται με αυτά.

Τα προβλήματα λύνονται βήμα βήμα, το νέο ΕΣΥ είναι προτεραιότητα για την κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά «Θα προχωρήσουμε σε νέα νοσοκομεία, σε προσλήψεις προσωπικού, σε ψηφιοποίηση του συστήματος υγείας και θέλουμε αλλαγές στη διαχείριση των έκτακτων περιστατικών. Ξέρουμε τι χρειάζεται σε όλη τη χώρα και σε αυτό θα εστιάσουμε»

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή