Νομαρχιακά ΝέαΥπολοιποι Δημοι

Με τον Χρήστο Τρικάλη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας για τα σχολεία

24 Aug 2020

Συνάντηση του Δημάρχου Μετεώρων κ. Θεόδωρου Αλέκου με τον νέο Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Χρήστο Τρικάλη, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24/8/2020, ενόψει της καλύτερης προετοιμασίας των σχολείων του δήμου για τη νέα σχολική χρονιά.

Παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Γεώργιος Θώμος, ο Αντιδήμαρχος Περιφέρειας Τομέα Β’ κ. Γεώργιος Παπανικολάου, καθώς και ο Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής Σχολικών Δραστηριοτήτων (Φ.Α.ΣΧ.Α.) της Διεύθυνσης Π. Ε. Τρικάλων κ. Δημήτρης Λαρίσης.

Λόγω του υγειονομικού προβλήματος που επικρατεί στη χώρα μας και καθώς πλησιάζουν οι μέρες που ανοίγουν τα σχολεία, συζητήθηκαν θέματα για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία των σχολείων του Δήμου σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των αρμόδιων οργάνων της Κυβέρνησης. Και οι δύο πλευρές δήλωσαν ότι είναι έτοιμοι για να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα και αν προκύψει.

Επίσης συζητήθηκε η μεταφορά του Ειδικού Σχολείου σε άλλο κτήριο καθώς και η κατασκευή νέου κτηρίου για να στεγαστεί το 1ο Νηπιαγωγείο Καλαμπάκας.

Η συνάντηση έκλεισε με την ευχή όλων η νέα σχολική χρονιά να ξεκινήσει και να τελειώσει χωρίς προβλήματα υγειονομικής ή τεχνικής φύσεως, ενώ ο Δήμαρχος υποσχέθηκε στους παρευρισκόμενους ότι όποτε χρειαστεί θα είναι κοντά τους όπως πάντα.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι ο δήμος Μετεώρων θα είναι αρωγός σε ότι αφορά την υλικοτεχνική υποδομή των σχολείων του δήμου.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Ιερά Πανήγυρις Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων

Ιερά Πανήγυρις Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων

Λατρευτικές εκδηλώσεις για τη μνήμη του Αγίου Παϊσίου στις 11 και 12 Ιουλίου 2025 στον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων …
Έφυγε από τη ζωή η Αλεξάνδρα Γιαννούλα – Η κηδεία στον Κορυδαλλό Καλαμπάκας

Έφυγε από τη ζωή η Αλεξάνδρα Γιαννούλα – Η κηδεία στον Κορυδαλλό Καλαμπάκας

Την Τετάρτη 9 Ιουλίου η κηδεία της Αλεξάνδρας Γιαννούλα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κορυδαλού Καλαμπάκας …
 Συνεργασία Δήμου Τρικκαίων και Περιφέρειας Θεσσαλίας για τα μεγάλα έργα της πόλης

 Συνεργασία Δήμου Τρικκαίων και Περιφέρειας Θεσσαλίας για τα μεγάλα έργα της πόλης

Συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας για την πρόοδο των έργων ΕΣΠΑ, ΣΒΑΑ και παρεμβάσεων σε Τρίκαλα – Ποιοι συμμετείχαν …
Χαλί ή χάλι;

Χαλί ή χάλι;

Κριτική πολίτη για την αδιαφορία στη συντήρηση του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων και την πορεία του ΑΟ Τρίκαλα …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.