Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με τον Χρήστο Τρικάλη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας για τα σχολεία

Συνάντηση του Δημάρχου Μετεώρων κ. Θεόδωρου Αλέκου με τον νέο Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Χρήστο Τρικάλη, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24/8/2020, ενόψει της καλύτερης προετοιμασίας των σχολείων του δήμου για τη νέα σχολική χρονιά.

Παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Γεώργιος Θώμος, ο Αντιδήμαρχος Περιφέρειας Τομέα Β’ κ. Γεώργιος Παπανικολάου, καθώς και ο Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής Σχολικών Δραστηριοτήτων (Φ.Α.ΣΧ.Α.) της Διεύθυνσης Π. Ε. Τρικάλων κ. Δημήτρης Λαρίσης.

Λόγω του υγειονομικού προβλήματος που επικρατεί στη χώρα μας και καθώς πλησιάζουν οι μέρες που ανοίγουν τα σχολεία, συζητήθηκαν θέματα για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία των σχολείων του Δήμου σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των αρμόδιων οργάνων της Κυβέρνησης. Και οι δύο πλευρές δήλωσαν ότι είναι έτοιμοι για να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα και αν προκύψει.

Επίσης συζητήθηκε η μεταφορά του Ειδικού Σχολείου σε άλλο κτήριο καθώς και η κατασκευή νέου κτηρίου για να στεγαστεί το 1ο Νηπιαγωγείο Καλαμπάκας.

Η συνάντηση έκλεισε με την ευχή όλων η νέα σχολική χρονιά να ξεκινήσει και να τελειώσει χωρίς προβλήματα υγειονομικής ή τεχνικής φύσεως, ενώ ο Δήμαρχος υποσχέθηκε στους παρευρισκόμενους ότι όποτε χρειαστεί θα είναι κοντά τους όπως πάντα.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι ο δήμος Μετεώρων θα είναι αρωγός σε ότι αφορά την υλικοτεχνική υποδομή των σχολείων του δήμου.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή