«Με τον ήλιο τα μπάζω με τον ήλιο τα βγάζω, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε»

Ανακοίνωση της ΔΑΚΕ του Νοσοκομείου Τρικάλων

Βγήκαν ξανά οι αυθεντικοί ερμηνευτές της «νομιμότητας» και μιλάνε για ρουσφέτια στο
Νοσοκομείο. Όλα όμως έχουν ένα όριο, ακόμα και η ανοχή, ειδικά σε όταν οι ιδεολογικοί σκιτζήδες δήθεν διαμαρτύρονται, δήθεν αγανακτούν, δήθεν καταγγέλλουν, ΔΗΘΕΝ …

Αυτό το παραμύθι που κρατάει χρόνια, χρειάζεται να λάβει ένα τέλος.

Είναι προφανές ότι οι κήνσορες και τιμητές των πάντων γνωρίζουν τις ανάγκες των τμημάτων, τα προσόντα των υπαλλήλων (το έχουν αποδείξει στο παρελθόν) ακόμα και τις υποχρεώσεις του Συλλόγου, το οποίο επί δεκαετίες υπηρετούσαν πιστά για να πραγματοποιούν τα κομματικά τους ρουσφέτια, να ελέγχουν τους αρμούς της εξουσίας, να κρατούν δέσμιους τους εργαζόμενους ΣΟΧ (πότε με το χωροφύλαξ υπέρμαχοι των ιδιωτικών συνεργείων, πότε με τον αστυφύλαξ υπέρμαχοι των συμβάσεων).

Και βέβαια ομαδικά να προσεύχονται και να ανάβουν λαμπάδες στον Άγιο Ραφαήλ, ζητώντας ταπεινά την ευλογία του!

Κατάφεραν να διασπάσουν τον Σύλλογο αφ΄ενός μεν στέλνοντας δεκάδες εργαζομένων στα

Δικαστήρια αφ΄ετέρου παίρνοντας εν κρυπτώ αποφάσεις.

Ουδόλως τους απασχολεί η καλή λειτουργία του Νοσοκομείου αλλά κακεντρεχείς επιτίθενται εναντίον όλων, Διοίκησης-εργαζομένων-Συλλόγου.

Είναι προφανές ότι θα αναμασάνε την ίδια μηδενιστική καραμέλα όσο νιώθουν το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια τους, ιδιαίτερα τώρα που μπήκαμε σε προεκλογική περίοδο.

Μέσα δε στο γενικότερο τοξικό περιβάλλον «περί παρακολουθήσεων» που σκοπίμως κάποιοι συντηρούν στην επικαιρότητα πέταξαν και ένα ευφυολόγημα ότι ο χώρος σιγοβράζει φοβισμένος επειδή παρακολουθείται.

Το σύστημα βρίσκει αφήγημα και παίζει τα ρέστα του το μόνο που δεν κατήγγειλε είναι ότι αυτοί που ζητούσαν το Rotation βγήκαν παραπονούμενοι όταν εφαρμόζεται !!!

Εδώ θα είμαστε…

ΔΑΚΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ & ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή