Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ο Κώστας Σκρέκας

Στον εταιρικό μετασχηματισμό της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου για τον εταιρικό μετασχηματισμό της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής παραβρέθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, μαζί με τον πρώην Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνοπαραγωγών Ελλάδος (Σ.Ε.Κ.Ε. Α.Ε.), Κώστα Καραμανλή. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο κ. Σκρέκας στην ομιλία του τόνισε πως «οι νέες απαιτήσεις της καθημερινότητας και ειδικά με τα καιρικά φαινόμενα που πλέον γίνονται όλο και πιο έντονα, ως συνέπεια της κλιματικής κρίσης, δημιουργούν την ανάγκη εδραίωσης μιας νέας ασφαλιστικής κουλτούρας και συνείδησης» και συμπλήρωσε πως «για αυτόν ακριβώς τον λόγο ήδη μαζί με το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης προχωρούμε στον σχεδιασμό νέων μέτρων, για την ενίσχυση των συνεταιρισμών και του κλάδου της ασφάλισης.

Ο στόχος μας είναι να κάνουμε ασφαλέστερη την οικονομική και κοινωνική ζωή των πολιτών».

Κλείνοντας την ομιλία του ο Τρικαλινός Υπουργός ανέφερε: «Στον αναπτυξιακό νόμο και το νέο αναπτυξιακό καθεστώς που θα ανακοινώσουμε τους επόμενους δύο μήνες, θα πριμοδοτούμε, θα ενισχύουμε και θα προτεραιοποιούμε τις επιχειρήσεις που θα προχωρήσουν σε συγχωνεύσεις».

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή