Με Υποψήφιο στις Εκλογές ο Ασκληπιός

Μετά την χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής των εκλογών της 27 Μάρτη της ΕΟΠΕ για την ανάδειξη του Προέδρου και των μελών της Διοίκησης, επισημοποιήθηκαν οι υποψηφιότητες.

Για πρώτη φορά στις εκλογές της Ομοσπονδίας βρίσκεται υποψήφιος, μέλος της Διοίκησης του Ασκληπιού, δείχνοντας έτσι την δυναμική αλλά και την προσπάθεια της ομάδας για την ανάπτυξη του αθλήματος.

Ο Βασίλης Τατσιόπουλος, μέλος της Διοίκησης της ομάδας, θα είναι υποψήφιος για Τακτικό μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΟΠΕ, στο πλευρό τις κίνησης « Πρώτα το Βόλει¨ που ηγείται ο Γιώργος Καραμπέτσος.

Το έργο και η μεγάλη προσπάθεια του Γ. Καραμπέτσου και των μελών της μέχρι τώρα διοίκησης της Ομοσπονδίας, μας δίνουν το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να βοηθήσουμε και εμείς στο μεγάλο αγώνα που γίνεται για το μέλλον του Βόλεϊ

Μετά την ανακήρυξη των Υποψηφίων ο κ. Τατσιόπουλος δήλωσε στο site της ομάδας «Στην δύσκολη αυτή περίοδο που βιώνει ο αθλητισμός, κανείς δεν πρέπει να μείνει αδρανής. Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, είναι αναγκαία η συμμετοχή όλων για να μπορέσει ξανά να σταθεί στα πόδια του ο αθλητισμός.

Με γνώμονα την αγάπη προς την νεολαία και το άθλημα του Βόλει μετέχω στις εκλογές τις ΕΟΠΕ από την θέση του Υποψηφίου για την Εξελεγκτική Επιτροπή στο πλευρό του Γιώργου Καραμπέτσου.

Με την συμμετοχή μου σ΄αυτές τις εκλογές θέλω να βοηθήσω τόσο εγώ προσωπικά όσο και ο Ασκληπιός την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται ώστε να πάμε το άθλημα ένα βήμα πιο μπροστά.»

Ο Ασκληπιός εύχεται στο Βασίλη Καλή δύναμη και Καλή επιτυχία©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή