Μεθαύριο η Τακτική Γενική Συνέλευση της «Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας»

Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. καλούνται τα μέλη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί οριστικά μεθαύριο Πέμπτη στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Τρικάλων.
 
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:
 

  1. Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου της διαχειριστικής περιόδου 1/1/2017 έως 31/12/2017.
  2. Έγκριση Οικονομικών Καταστάσεων της Τράπεζας, της διαχειριστικής περιόδου 1/1/2017 έως 31/12/2017.
  3. Απαλλαγή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας από κάθε ευθύνη σχετικά με τις οικονομικές καταστάσεις, στα πεπραγμένα και τη διαχείριση των υποθέσεων της Τράπεζας για τη χρήση 2017.
  4. Έγκριση Προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων χρήσης 2018.
  5. Έγκριση εγγραφής νέων μελών.
  6. Ορισμός Ορκωτού Ελεγκτή για τη χρήση 2018.
  7. Τροποποίηση Καταστατικού κατόπιν αποφάσεως του ΔΣ.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν όλα τα μέλη των οποίων η εγγραφή έχει εγκριθεί από την Γενική Συνέλευση και συγκεκριμένα όσα μέλη είχαν εξοφλήσει τη μια μερίδα τους μέχρι την 11η Ιουλίου 2017 και δεν έχουν δάνεια ή τμήματα δανείων σε καθυστέρηση άνω των τριών μηνών ή δικαστική εμπλοκή με την Τράπεζα για καθυστερημένες οφειλές ή παρεχόμενες εγγυήσεις κατά τον χρόνο δημοσίευσης της παρούσας, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 8 του Καταστατικού.
 
Οι ονομαστικές καταστάσεις όσων δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση θα βρίσκονται στη διάθεση των συνεταίρων στα Καταστήματα της Τράπεζας.  
 
Η προσκόμιση του δελτίου ταυτότητας είναι απαραίτητη.
 
Οι συνεταίροι έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στη ΓΣ αυτοπροσώπως. Εφόσον κάποιοι συνεταίροι έχουν δικαίωμα άσκησης άνω των 20 ψήφων για συνεταιριστικές μερίδες που κατέχουν το δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γενική Συνέλευση δύναται να ασκείται και δι’ αντιπροσώπου, που πρέπει να είναι συνεταίρος. Τα νομικά πρόσωπα-μέλη του Συνεταιρισμού παρίστανται στη Γενική Συνέλευση δια του νομίμου εκπροσώπου τους, στον οποίο θα πρέπει να έχει χορηγηθεί σχετική έγγραφη εξουσιοδότηση.
 
Προς διευκόλυνση των συνεταίρων, θα υπάρχουν διαθέσιμα έντυπα εξουσιοδότησης στο site της Τράπεζας αλλά και στο χώρο της Γενικής Συνέλευσης για όποιον επιθυμεί να κάνει χρήση αυτών.

Ο απολογισμός της Τράπεζας έχει δημοσιευτεί στην ηλεκτρονική της σελίδα www.bankofthessaly.gr
 
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή