Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με 26 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. Σοφάδων

Με 26 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την ερχόμενη Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σοφάδων.

Η ατζέντα

1. Ίδρυση Νέου Κοιμητηρίου Τ.Κ. Καρποχωρίου.

2. 12η αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017.

3. Έγκριση διενέργειας και καθορισμός τρόπου ανάθεσης προμήθειας.

4. Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 2/2017 απόφασης Δ.Σ.

5. Έγκριση και παραλαβή της υπ’ αριθ. 5/2017 τεχνικής μελέτης και των τευχών δημοπράτησης του έργου «ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ – ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ και ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΘΟΔΟΜΩΝ ΣΤΗ Δ.Ε. ΡΕΝΤΙΝΑΣ» προϋπολογισμού δαπάνης 85.000,00 ευρώ.

Έγκριση εκτέλεσης του ανωτέρω έργου και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσής του.

6. Έγκριση εκτέλεσης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΑΝΩ ΚΤΗΜΕΝΗΣ» προϋπολογισμού δαπάνης 7.250,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

7. Έγκριση εκτέλεσης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Δ.Ε. ΡΕΝΤΙΝΑΣ» προϋπολογισμού δαπάνης 7.200,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

8. Έγκριση εκτέλεσης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ Κ.Χ. Τ.Κ. ΑΝΑΒΡΑΣ» προϋπολογισμού δαπάνης 5.000,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

9. Έγκριση εκτέλεσης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ Κ.Χ. Τ.Κ. ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑΣ» προϋπολογισμού δαπάνης 7.200,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

10. Έγκριση εκτέλεσης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ Κ.Χ. Τ.Κ. ΕΡΜΗΤΣΙΟΥ» προϋπολογισμού δαπάνης 6.000,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

11. Έγκριση εκτέλεσης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ Κ.Χ. Τ.Κ. ΚΥΨΕΛΗΣ» προϋπολογισμού δαπάνης 6.000,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

12. Έγκριση εκτέλεσης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ» προϋπολογισμού δαπάνης 7.200,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

13. Έγκριση του υπ’ αριθμ. 1/2017 πρακτικού της επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών.

14. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί αλλαγής χρήσης του κλειστού δημοτικού σχολείου Αγίου Βησσαρίου.

15. Αποδοχή ή μη παραίτησης προέδρου και μελών της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. και αντικατάσταση αυτών.

16. Έγκριση ψηφίσματος.

17. Συμπλήρωση της αριθμ. 188/2017 απόφασης Δ.Σ.

18. Έγκριση μελέτης «Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Σοφάδων».

19. Έγκριση μελέτης «Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Άρνης».

20. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί υποβολής πρότασης για ένταξη και χρηματοδότηση του έργου « Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Σοφάδων».

21. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί υποβολής πρότασης για ένταξη και χρηματοδότηση του έργου «Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Άρνης».

22. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί δέσμευσης ένταξης της Πράξης «Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Σοφάδων» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα.

23. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί δέσμευσης ένταξης της Πράξης «Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Άρνης» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα.

24. Εξέταση αιτήματος του Δασικού Συνεταιρισμού Θραψιμίου για την απευθείας εκμίσθωση της εκμετάλλευσης της δασικής συστάδας 26 του διακατεχόμενου δάσους Βαθυλάκκου, με σκοπό την κάλυψη των ατομικών αναγκών σε καυσόξυλα των κατοίκων της Τοπικής
Κοινότητας Βαθυλάκκου του Δήμου Σοφάδων στο διαχειριστικό έτος 2017.

25. Εξέταση αιτήματος του Δασικού Συνεταιρισμού Βαθυλάκκου για την απευθείας εκμίσθωση της εκμετάλλευσης της δασικής συστάδας 10α του διακατεχόμενου δάσους Αηδονοχωρίου με σκοπό την κάλυψη των ατομικών αναγκών σε καυσόξυλα των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Αηδονοχωρίου του Δήμου Σοφάδων στο διαχειριστικό έτος 2017.

26. Αποδοχή ή μη παραίτησης μέλους της ΔΗ.ΚΟΙ.Ε.Δ.Σ. και αντικατάσταση αυτού.

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή