Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με 9 αθλητές η Ελλάδα στο 17ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Ξεκινά σήμερα το 17ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, με την Ελλάδα να συμμετέχει με 5 αθλήτριες και 4 αθλητές.

Το Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Μπέρμιγχαμ ολοκληρώνεται την Κυριακή και την Ελληνική αποστολή μείγμα παλιών και νέων, αλλά κυρίως αξιόλογων και ποιοτικών αθλητών και αθλητριών, αποτελούν ο Κώστας Φιλιππίδης που δικαίως έχει τον άτυπο τίτλο του αρχηγού, αφού είναι ο μόνος με 4 συμμετοχές, αλλά και χρυσό μετάλλιο στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Μετάλλια έχουν κατακτήσει πριν 2 χρόνια, τόσο η Κατερίνα Στεφανίδη, που δίχως αμφιβολία είναι ένα από τα δυνατότερα ονόματα της διοργάνωσης, αλλά και η Βούλα Παπαχρήστου, η οποία και φέτος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μεγάλη εμπειρία από τη διοργάνωση έχει και ο Κώστας Δουβαλίδης, που θα βρεθεί σε ανάλογο γεγονός για 4η φορά στην καριέρα του.
Ντεμπούτο στη διοργάνωση κάνει η Μαρία Μπελιμπασάκη στα 400 μ. και έχει κάθε λόγο να σκέφτεται μια καλή παρουσία, όπως και η Ελισάβετ Πεσιρίδου στα 60 μ. εμπ. και η Ραφαέλα Σπανουδάκη στα 60 μέτρα.

Ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος και ο Εμμανουήλ Καραλής στο επί κοντώ αποτελούν το νέο «αίμα» της Ελληνικής ομάδας και 2 από εκείνους που διεκδικούν να βρεθούν ψηλά στην κατάταξη στα αγωνίσματα τους.
 
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή