Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με αναστολή λειτουργίας κινδυνεύει η Πνευμονολογική Κλινική στο Γ. Νοσοκομείο Τρικάλων

Μετά το επικείμενο κλείσιμο της κλινικής Ω.Ρ.Λ και τα προβλήματα λειτουργίας της Ουρολογικής Κλινικής, με την δεκαπενθήμερη μόνο λειτουργία των εφημεριών της, έρχεται η  Πνευμονολογική Κλινική, να δείξει, τα προβλήματα λειτουργίας που επικρατούν στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, τόσο σε ιατρικό προσωπικό, όσο και στην παροχή νοσοκομειακής κάλυψης των ασθενών. 
 
• Ο εναπομείναντας πνευμονολόγος στην Πνευμονολογική Κλινική, έχει ζητήσει την αναστολή της
 
Η Πνευμονολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, ύστερα από την παραίτηση του διευθυντή, πνευμονολόγου κ. Φ. Κοκκίνη και την αποχώρηση της επικουρικής πνευμονολόγου κ. Σ. Γιδά, από αύριο το πρωί, απομένει με έναν μόνο γιατρό.
 
Ο εναπομείναντας πνευμονολόγος,  κ. Στέφανος Κελεπούρης,  έχει ήδη ζητήσει εγγράφως προς το Επιστημονικό Συμβούλιο και τον διοικητή  του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, την αναστολή της λειτουργίας της κλινικής, εφόσον δεν πληρωθούν οι οργανικές θέσεις της κλινικής από πνευμονολόγους με κλινική εμπειρία, ικανούς να ανταποκριθούν στην λειτουργία αυτής. 
 
• Με «δανεικό» γιατρό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας λειτουργεί η Πνευμονολογική Κλινική 
 
Τονίζεται ότι για την κάλυψη των αναγκών στην Πνευμονολογική Κλινική, έχει μετακινηθεί, η πνευμονολόγος της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, κ. Παγδάτογλου Κυριακή, η οποία παράλληλα, ασκεί τα καθήκοντά της και στην ΜΕΘ. 
 
Μόνιμο πρόγραμμα εφημεριών δεν υπάρχει και σε καθημερινή βάση, τόσο τα πρωινά ιατρεία, όσο και οι εφημερίες της Πνευμονολογικής Κλινικής, καλύπτονται με δυσκολία, εις βάρος  των γιατρών και των ασθενών, καθώς ο αριθμός τους είναι αυξημένος.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή