Με απόλυτη επιτυχία το 2ο Φεστιβάλ Παιδείας και Πολιτισμού στην Οιχαλία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Φαρκαδόνας.

Η πλατεία της Οιχαλίας «πλημμύρησε» χθες το βράδυ με κόσμο που έσπευσε να καμαρώσει τους μαθητές των 10 Δημοτικών Σχολείων της περιοχής.

Τα παιδιά εργάστηκαν σκληρά και παρουσίασαν ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα των πολιτιστικών προγραμμάτων και των σχολικών δραστηριοτήτων που υλοποίησαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.

Το «Φεστιβάλ Παιδείας και Πολιτισμού» πραγματοποιήθηκε έπειτα από σύμπραξη κατά την περσινή σχολική χρονιά της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Τρικάλων με τον Δήμο Φαρκαδόνας, προκειμένου να συνδέσει τη σχολική ζωή με τις τοπικές κοινωνίες.

Στόχος του δε, είναι η καλλιέργεια της πολιτισμικής συνείδησης καθώς και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μαθητών και των αυριανών ενήλικων πολιτών του Δήμου.

Μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης και ο πολιτευτής της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης.

Η εκδήλωση αποτέλεσε μια όμορφη αποχαιρετιστήρια γιορτή, με τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς να ανανεώνουν το ραντεβού τους για του χρόνου.
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή