Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με απουσία εκπροσώπου από το δήμο Πύλης η συνέλευση του «Ξένιος Ζευς»

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα με απόλυτη επιτυχία η γενική συνέλευση του Συλλόγου Επαγγελματιών Ορεινού Όγκου Ν. Τρικάλων «Ξένιος Ζευς» παρουσία του νέου Αντιπεριφεριάρχη Τουρισμού Ιωάννη Μπουτίνα και με ισχυρή παρουσία από σχεδόν όλα μέλη του συλλόγου.

Μεγάλη αίσθηση έκανε η απουσία εκπροσώπου από το δήμο Πύλης ειδικά μετά από πρόσκληση που είχε γίνει.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της αίθουσας συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Παπαναστασίου έγινε παρουσίαση του έργου του συλλόγου μέχρι σήμερα και το πρόγραμμα που υπάρχει έτοιμο για το επόμενο διάστημα σε βάθος διετίας.

Η παρουσία του Αντιπεριφεριάρχη ήταν καθοριστικής σημασίας καθότι ενημέρωσε για τους τρόπους δράσης της περιφέρειας όσον αφορά τη διαχείριση και προώθηση του τουριστικού προϊόντος ειδικά στις νέες αγορές και το πόσο σημαντικό ρόλο έχουν πλέον οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού που αφορούν και άμεσα την περιοχή μας.

Επιγραμματικά κάποια θέματα που παρουσιάστηκαν ήταν η δημιουργία ηλεκτρονικού και έντυπου υλικού, η παρουσία μας στην έκθεση εναλλακτικού τουρισμού Nostos 2017 και σε αμόμη μερικές στοχευμένες εκθέσεις, δημιουργία υποδομών με προτάσεις που έχουμε δώσει στο δήμο, ειδικά με τη βοήθεια του νέου προγράμματος leader, ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών και πολλά άλλα θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες και το σύλλογο.

Ο Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει τον Αντιπεριφεριάρχη Τουρισμού Ιωάννη Μπουτίνα που μας τίμησε με την παρουσία του, το σύλλογο γυναικών Ελάτης για τα δώρα που προσέφεραν στους καλεσμένους και το ξενοδοχείο Παπαναστασίου για την παραχώρηση του συνεδριακού κέντρου.

Σύλλογος Επαγγελματιών Ορεινού Όγκου Ν. Τρικάλων «Ξένιος Ζευς»
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή