Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με …τριπλό «χτύπημα» ο Μικέλης Χατζηγάκης

Με …συμβολικές επισκέψεις ο Μικέλης Χατζηγάκης σε Αντιπεριφερειάρχη και …Διοικητή του Νοσοκομείου.

Θεσμικές επισκέψεις πραγματοποίησε σήμερα ο Μικέλης Χατζηγάκης στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και στον Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρη Παρθένη και όπως αναφέρει σε ανακοίνωση «θέλοντας να τονίσω την ανάγκη ενότητας όλων των Τρικαλινών θεσμικών παραγόντων για την προώθηση ζητημάτων που αφορούν την αναβάθμιση της περιοχή μας» και συμπληρώνει «Με τον πάντοτε καλά ενημερωμένο και δραστήριο Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη είχε μια εγκάρδια και θερμή συνομιλία πάνω σε ζητήματα που αφορούν την πολιτική, την πορεία των έργων του Νομού, και την ευρύτερη ανάπτυξη της Περιφέρειας.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Δημήτρης Παρθένης παρουσίασε με ακρίβεια και λεπτομέρεια τα πεπραγμένα, την λειτουργία και τους μελλοντικούς στόχους του ιδρύματος και συζήτησα τα προβλήματα και τις τρέχουσες προκλήσεις του Νοσοκομείου και διαπίστωσα την τεχνοκρατική επάρκεια του Διοικητή και το αμέριστο ενδιαφέρον του για την καλύτερη λειτουργία του Νοσοκομείου».

Ο Μικέλης Χατζηγάκης επισκέφθηκε και την ΜΕΘ του Νοσοκομείου  όπου νοσηλεύεται ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλέξιος, ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας του και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση. Ο ίδιος εξερχόμενος από την μονάδα δήλωσε ότι «η σκέψη μας είναι κοντά σε έναν άνθρωπο που δίδαξε αγάπη και πρόσφερε στον τόπο.

Άλλωστε, η οικογένεια Χατζηγάκη είχε πάντοτε δεσμούς με την εκκλησία και έτρεφε ανέκαθεν βαθιά εκτίμηση για τον Ιεράρχη με τον οποίο συνδεόταν με φιλία και εκτίμηση».

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή