Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με Δημάρχους και …Συνεταιριστική Τράπεζα

Συνεχίστηκε η περιοδεία του Αλέξη Χαρίτση στα Τρίκαλα.
 
Στο Δημαρχείο Τρικάλων πραγματοποιήθηκε τελικά η συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση με τους Δημάρχους του Νομού Τρικάλων, αφού τελικά ο «αποκλεισμός» της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, τηρήθηκε μέχρι τέλους…

Έτσι ο κ. Χαρίτσης, συνάντησε τους Δημάρχους Καλαμπάκας, Πύλης και Φαρκαδόνας, στο γραφείο του Δημάρχου Τρικκαίων που είναι πιο …συμπαθής από ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ…

Ο κ. Χαρίτσης, άκουσε τα προβλήματα των Δημάρχων, πήρε και τα συνήθη…υπομνήματα και συνέχισε την περιοδεία του στην Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας, συνοδευόμενος πάντα από τους 3 Βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκεί ενημερώθηκε για την μέχρι σήμερα διαδρομή της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, του παρουσιάστηκαν οικονομικά στοιχεία και του παραδόθηκε και εκεί υπόμνημα με τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Συνεταιριστικές Τράπεζες στην Ελλάδα.

Ο κ. Χαρίτσης, εγκωμίασε την Τράπεζα που στηρίχθηκε σε δικές της δυνάμεις μέσα στην κρίση και υποσχέθηκε ενδυνάμωσή της, αναγνωρίζοντας τον ρόλο της στην στήριξη των τοπικών πολύ μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή