Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με ενδιαφέρουσες ομιλίες η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Φαρκαδόνας

Ολοκληρώθηκε χθες, με καθολική συμμετοχή των μαθητών η 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Φαρκαδόνας.

Στο πλαίσιο αυτό έγιναν οι πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες:

1. «Η άσκηση στην παιδική ηλικία» με ομιλητή-εισηγητή τον Αθανάσιο Τζιαμούρτα, Καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας-ΤΕΦΑΑ Τρικάλων

2. «Διατροφή στην παιδική ηλικία» με ομιλήτρια την Πόπη Γεωργακούλη, Μεταδιδακτορική ερευνήτρια, ΤΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

και τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, όπως επίσης ευχαριστούμε και τον Δ/ντή Α/θμιας εκπ/σης ΠΕ Τρικάλων Χρήστο Μπουλούμπαση που μας τίμησε με την παρουσία του.

Μετά το πέρας των διαλέξεων ακολούθησαν εντυπωσιακές δραστηριότητες με αθλητικά και παιδαγωγικά παιχνίδια τα οποία συντόνιζε ομάδα φοιτητών του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, υπό την επίβλεψη του Παναγιώτη Τσιμέα, καθηγητή ΕΕΔΙΠ του ΤΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τη γενική επίβλεψη του Διευθυντή του σχολείου Δημητρίου ΖΑΜΠΡΑ, ΠΕ 11 και του εκπαιδευτικού ΦΑ Γεωργίου Λέτσιου.

Επίσης όλοι οι εκπαιδευτικοί του συλλόγου διδασκόντων συμμετείχαν ενεργά στην όλη μαθητική – αθλητική γιορτή της ημέρας!

Ευχαριστούμε τους μαθητές, την Πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κα. Γρηγορίου, την κα. Μπότη και όλους τους γονείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολύ ενδιαφέρουσες διαλέξεις.

Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά και τους φοιτητές – αυριανούς λειτουργούς παιδείας και έρευνας του ΣΕΦΑΑ Τρικάλων.

Υπεύθυνοι συντονισμού – υλοποίησης:

Υπουργείο Παιδείας – Δ/νση Φυσικής Αγωγής, Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Τρικάλων,

Ο Δ/ντής και ο Σύλλογος Διδ/ντων του σχολείου και ο Εκπ/κός Φυσ. Αγωγής Κος Λέτσιος Γεώργιος.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή