Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με επιτυχία η 10η Πανελλήνια Ιππική συγκέντρωση του «Βουκεφάλα» στη Μύκανη

Ο Ιππικός Σύλλογος Τρικάλων «Βουκεφάλας» πραγματοποίησε την 10η Πανελλήνια Ιππική συγκέντρωση στην Μύκανη Καλαμπάκας Τρικάλων, δίπλα στα Μετέωρα.

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου έγινε έναρξη της εκδήλωσης, με τοκτοποίηση τον αλόγων και οργάνωση στον χώρο της κατασκήνωσης.

Μία αναγνωριστική, προαιρετική, πορεία λιγότερο από 5χλμ έγινε με εκκίνηση περίπου στις 7 το απόγευμα, ενώ στην επιστροφή υπήρχε δείπνο προσφορά του συλλόγου για τους αναβάτες και ξεκούραση.

Το Σάββατο το πρωί ακολούθησε πορεία περίπου 14χλμ με κατεύθυνση προς «Μάχη Μερίτσας» και στη συνέχεια πέρασμα από την περιοχή της Οξύνειας με επιστροφή στην κατασκήνωση για ξεκούραση και ελεύθερο πρόγραμμα!.

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε μίνι σεμινάριο βασικής εκπαίδευσης αλόγου από την γνωστή εκπαιδεύτρια Λίνα Μπιτσιούνη (μέλος Ι.Σ.Βουκεφάλα) και ακολούθησε πάλι δείπνο και διασκέδαση με ζωντανή ορχήστρα.

Την Κυριακή το πρωί έγινε πορεία περίπου 18χλμ με κατεύθυνση στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου και στον γυρισμό πέρασμα από Ξηρόκαμπο.

Πρόκειται για ακόμη μία ακόμη επιτυχημένη ιππική συγκέντρωση από τον Βουκεφάλα με συμμετοχή άνω των 40 αλόγων των παρακάτω αθλητικών σωματίων: Συλ.Αραβανίτικων αλόγων «Άγιος Γεώργιος» Γόννων Λάρισας, Ιπ. Συλ.Τσαριτσάνης «Πήγασος», Ιπ. όμιλος Τυρνάβου «Άγιος Γεώργιος», Φίλοι Ελεύθερης Ιπ. Ελευθεροχωρίου Μαγνησίας, Ιπ.Συλ.Βόλου «Κένταυροι», Ιπ.Συλ.Καρδίτσας «Νικ.Πλαστήρας», Ιπ. Φυσιολατρικός Όμιλος Μηλεών Βόλου, Ιπ.Συλ.Γιαννιτσών «Πάικο».
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή